Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vågn op til en smukkere hud hver dag!

Advanced Night Repair fra Estée Lauder er et helt unikt serum, som jeg absolut ikke kan leve uden mere.

Jo ældre jeg bliver, og efter jeg er blevet mor, hvor jeg ikke får den skønhedssøvn, jeg burde, er det blevet tydeligere for mig, at min hud ændrer sig, og at den ikke har den samme gnist og glød.

Efter jeg er begyndt at bruge Estee Lauder Advanced Night Repair serum, ser jeg tydeligt, hvordan min hud bliver mere ensartet, og jeg vågner med en smuk glød hver dag. Jeg synes faktisk også, at mine fine linjer er minimeret… win win!

Vågn op til en smukkere hud hver dag!

Jeg bruger dette serum både morgen og aften, da den gennem årene har udviklet sig til, at det er muligt at anvende den både morgen og aften trods dens navn ”Night Repair”. Så lad dig ikke snyde af navnet.

En del af min makeup-rutine

Jeg bruger den også i min makeup rutine. Jeg blander en smule i min foundation, så jeg får en mere naturlig makeup med en smuk udstråling. Jeg bruger den på kindbenene som hightlighter og faktisk også på mine læber, inden jeg påfører læbestift, så udtørrer læberne ikke. Jeg føler virkelig, at dette serum er et MUST-HAVE i enhver beauty rutine.

Vågn op til en smukkere hud hver dag!

Vil du vide mere, så klik her: Estee Lauder Advanced Night Repair serum

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...