Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Mine 5 gaveidéer til manden

Ved du heller ikke, hvad du skal ønske dig til jul? Så er du ikke den eneste…. I virkeligheden ønsker jeg mig bare at være sammen med min familie, og få en MASSE godt at spise.

Jeg har altid haft svært ved at skulle lave en ønskeseddel, da jeg ikke mangler noget. Jeg har som regel altid bare købt, hvad jeg nu lige stod og manglede.

Når det så er sagt, så er min kæreste og jeg er i gang med er renovere hele vores lejlighed, så her kunne et nyt køkken være et gaveønske, men det er vist lige over budget i de fleste familier. Jeg har derfor haft hovedet i blød, og fundet et par realistiske ønsker frem.

Mine 5 gaveidéer til manden

Mit første ønske

Hvert evig eneste år, får jeg flere parfumer og deodoranter i julegave, også selvom jeg ikke har ønsket mig det. Måske det er en hentydning, jeg ved det ikke?

Men for at forebygge, at jeg ikke skal ud og bytte mine deodoranter og parfumer igen, har jeg istedet valgt at ønske mig Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Deodorant, som er en frisk deodorant i stick-form.

Mine 5 gaveidéer til manden

Den indeholder duftnoter af søgræs, rosmarin og grapefrugt, og er samtidig uden alkohol, så den er velegnet til en sensitiv hud.

Mit andet ønske

En parfume er altid et stort hit, når vi snakker julegaveønsker, og den kommer hvert år på min ønskeliste. Jeg ønsker mig parfumen Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100 ml.

Mine 5 gaveidéer til manden

Parfumen har jeg fået anbefalet af min kæreste, og derfor mener jeg, at den er et skud værd, til trods for at jeg ikke selv har duftet den. Det skal dog siges, at min kæreste plejer at have ret god smag ;)

Mit tredje ønske

Jeg har yderligere valgt at ønske mig min absolutte yndlings ansigtscreme, som er Biotherm Homme Aquapower Dry Skin 75 ml.

Mine 5 gaveidéer til manden

Det er den bedste ansigtscreme jeg nogensinde har prøvet, og derfor skal den selvfølgelig stå på min ønskeliste. Den er en forholdsvis dyr ansigtscreme, men jeg mener bestemt, at den er alle pengene værd.

Mit fjerde ønske

Jeg har i mange år været stor tilhænger af Renati Rock Hard, grundet dens ekstreme hold og forholdsvis billige pris. Men, jeg tænker nu, at jeg vil prøve en ny voks og har fået anbefalet Sebastian Craft Clay Voks 50 gr. af min frisør.

Mine 5 gaveidéer til manden

Grunden til at valget endte med denne voks, skyldes at den besidder nogenlunde samme egenskaber som min elskede Renati, dog med udvidelser (hvis man kan sige det på den måde). Sebastian Craft Clay Voks 50 gr. giver nemlig håret det stærke hold, jeg ønsker, og et defineret look. Denne voks er nem at fordele i håret, og du kan ændre stylingen i løbet af dagen, hvis det ønskes.

Mit femte ønske

Mit femte ønske er en barbermaskine. Her er valget faldet på Panasonic Barbermaskine (ES-LT31-K503) - da barberingen kan klares, mens man er i bad.

Mine 5 gaveidéer til manden

Mit sjette ønske

Sidst, men ikke mindst, har jeg valgt at tilføje et ekstra ønske. Nemlig det køkken vi lige står og mangler i vores nye lejlighed.

Mine 5 gaveidéer til manden

Det er vist mere i sjov, at dette ønske er kommet med, da jeg ikke regner med at modtage en julegave til så stor en værdi, så skulle det være første gang.

Follow
Michael Jørgensen

Jeg hedder Michael og er lige flyttet til Esbjerg, sammen med min dejlige kæreste. Jeg er lige startet som praktikant hos NiceHair i forbindelse med min uddannelse, som Markedsføringsøkonom. Min hverdag går med at være sociale med kammeraterne, og dyrke lidt motion. Jeg glæder mig til at holde dig opdateret med mine anmeldelser af diverse skønhedsprodukter, og håber du bliver inspireret.

Relaterede produkter

Renati Instant Rock Star ROCK HARD 100 ml
119,00 kr
Vejl. pris 195,00 kr
Sebastian Craft Clay Hair Wax 50 gr.
149,00 kr
Vejl. pris 287,00 kr
Loading...