Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Undgå fladt hår med Goldwell!

Undgå fladt hår med Goldwell!

Fint hår, der falder sammen i løbet af dagen. Det er vi rigtig mange, der kender til. Men nu er det slut.

Jeg har testet en række produkter fra Goldwell, og jeg må sige, at jeg er imponeret.

Selv om jeg har meget hår, så er hvert enkelt hårstrå meget fint, og det betyder desværre, at mit hår nemt falder sammen og bliver fladt, især oppe på hovedet. Og det er et problem, de fleste skandinaver kender til.

Især Goldwell Dualsenses Ultra Volume Boost Shampoo er jeg blevet super fan af. Jeg kan virkelig se en forskel på mit hår, efter jeg er begyndt at bruge shampooen. Den holder, hvad den lover! Den giver fylde og gør mit hår meget nemmere at sætte.

2 volumegivende stylingprodukter

Undgå fladt hår med Goldwell!

De to volumegivende stylingprodukter Goldwell Stylesign Top Whip og Goldwell Stylesign Big Finish er super nemme at bruge, og giver fylde, der virkelig holder, selv i sommervarmen.

Goldwell Stylesign Unlimitor påførte jeg i tørt hår, for at give den tekstur i håret, som kan ses på billederne her. Den er super til at skabe liv og bevægelse i håret.

Løsthængende boheme hår er super in denne sommer, men hvis der lige skal ske lidt ekstra, er frisuren her en nem måde til at skabe et lidt andet udtryk. Elastikkerne er fra Blax, og er super, da de ikke knækker håret ligesom almindelige elastikker kan gøre.

Afslutningsvis runder jeg stylingen af med Goldwell Stylesign Diamond Gloss, der giver den fineste glans til håret. Alt i alt må jeg sige, at jeg virkelig er imponeret over produkterne fra Goldwell. De gør virkelig det, de skal, nemlig skabe lækkert hår med fylde.

Undgå fladt hår med Goldwell!
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Blax Hair Elastics 8 Pieces - Brown
39,00 kr
69,00 kr
Loading...