Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Under luppen: Miqura

Under luppen: Miqura

Miqura er et forholdsvis nyt hudplejebrand, der blev lanceret i 2015 og er produceret her i Danmark. Miqura er helt unik i den forbindelse, at de bl.a. arbejder med thai silke som aktiv ingrediens. Det lyder mærkeligt, men silke er god til at tilpasse sig den enkeltes hud, da opbygningen i silke minder om hudens. Produkterne er utrolig milde, men alligevel effektive. Derudover er produkterne miljøvenlige og så naturlige som muligt.
Jeg har prøvet nogle af produkterne, og vil her fremhæve dem:

Miqura Peel Me Facial Tips 30 stk.

Da jeg først fik dem hjem og stillede dem på badeværelseshylden, kiggede min kæreste på mig, og spurgte hvad det var for nogle fancy ostepops, der stod der, haha. Men de ligner heller ikke noget skønhedsprodukt, jeg har set før, og brugen af dem er også anderledes, end hvad jeg tidligere har brugt.
Disse silkecocoons er spundet af en silkelarve, så hver enkelt tip er helt unik. De er 100% rene, for kommer larverne i kontant med sprøjtemidler, dør de. Silkepupperne bliver passet og plejet, og de er både nedbrydelige, naturlige, miljøvenlige, UV-beskyttende og bakterie- og kemikaliefri.

Hvad kan de?

Under luppen: Miqura

De peeler huden ganske mildt, men nok til at man kan mærke, at huden bliver silkeblød, og porerne bliver minimeret. Derudover fjerner den de døde hudceller og giver dermed en mere ensartet hud. De er supernemme at bruge: først blødgøres de i ca. 60 grader varmt vand i et par minutter, det passer lige med tiden man bruger på at fjerne makeup. Dernæst tages en tip på hver pegefinger, hvorefter du kan peele huden. Jeg plejer at køre i cirkelbevægelser. Når du er færdig med at peele, skyl tipperne i koldt vand, hvorefter de lægges til tørre, og kan genanvendes ca. 4-5 gange eller til de er ved at være opløst. Jeg har brugt dem hver anden dag, og jeg kan tydeligt se en forbedring i hudens struktur.
TIP! Har du ikke mod på at købe en hel krukke med silkecocoons, kan du prøve dem af, ved at købe Miqura Try Me Tips 2 stk..

Miqura Refresh Me Eye Slice 2 stk.

Har du hævede eller mørke rande under øjnene, er disse pads lige noget for dig! Min hud omkring øjnene er utrolig sensitiv, så flere øjencremer kan være for voldsomme til min hud, men disse pads er ligesom tipperne meget milde. De indeholder silkeprotein, der øger kollagenniveauet i huden, og dermed udglatter huden omkring øjnene. Ligesom tipperne skal de blødgøres et par minutter i ca. 60 grader varmt vand, hvorefter de lægges under øjnene i ca. 5 minutter. De giver virkelig en følelse af velvære, og jeg føler mig mere udhvilet, når jeg har brugt dem. Jeg bruger dem ca. 2 gange i ugen, og de kan anvendes, indtil de er opløst.

Miqura Anti Age Coconut Face Mask 1 stk.

Sheet maskerne er utrolig populære hudplejeprodukter i øjeblikket, og det er der ikke noget at sige til, for det er både nemt og effektivt med en maske, der gør arbejdet for en. Denne maske fra Miqura er fremstillet af 100% naturlig fermenteret kokosjuice, hvilket gør maskefibrene meget finere end i almindelige bomuldsmasker. Det kan du mærke ved at den slutter helt tæt til ansigtet, ligesom et ekstra hudlag. De aktive ingredienser i gelen opstrammer og forfiner huden, og du vil opleve en gennemfugtet og opstrammet hud.

Under luppen: Miqura

Har du fået lyst til at udforske de mange andre spændende produkter fra Miqura, finder du link lige her: Miqura

TIP! Her finder du både de populære fod og håndmasker, andre sheet masker og lækre cremer.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...