Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL ANSIGTSPLEJE // RØNSBØL DAGSTILBUD

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Under luppen: Makeup Revolution

Som en ny ting her hos nicehair.dk, udvælger jeg et brand, som jeg vil teste forskellige produkter fra. Mit første valg er faldet på Makeup Revolution, et brand der lynhurtigt er blevet super populært.

Under luppen: Makeup Revolution

Makeup Revolution har et kæmpe sortiment af makeupprodukter, og jeg tror ikke, at der findes en farve, som de ikke har. Dette er også en del af Makeup Revolutions filosofi; at der skal være noget for alle, og at prisen skal være til at betale, og det må man sige! De ’dyreste’ produkter er en contour-palette med 8 farver, og en øjenskygge-palette med 32 farver til sølle 129 kr. Ellers starter priserne fra 29 kr., så man må sige, at det er yderst budget-venligt. Det er med Makeup Revolution muligt at få et komplet makeupsæt for under 3-400 kr., hvilket nok gør det til et af de billigste mærker indenfor makeup.
Men hvad så med kvaliteten? Er billigt = dårligt makeup? NEJ ikke altid! Selv min sarte hud kan tåle produkterne, og de er fremstillet af professionelle folk, der ved, hvad der skal til for at fremstille holdbare og smukke produkter. De er ydermere ikke testet på dyr.

Derudover synes jeg, at udseendet af produkterne er flotte, de udstråler lækkerhed og kvalitet.

Under luppen: Makeup Revolution

Makeup Revolution produkter jeg har testet:

Makeup Revolution Ultra Cover And Concealer Palette Light/Medium

Denne palette indeholder 8 fine creme nuancer til lys/medium hudtype. Den er til dig, der bruger concealer, og den er høj på pigmenter, hvilket vil sige, at den giver god dækkeevne. Jeg brugte en Beautysponge til påføring, men pensel eller fingrene kan også bruges. Jeg er ikke en haj til contouring, men denne palette er nem at anvende, og fordi farverne er så nemme at blende, behøver du ikke være professionel, for at kunne bruge den. Personligt synes jeg, at den giver en lidt for shiny effekt, så jeg ville nok komme en løs pudder henover efterfølgende, men det er nok en smagssag.

Makeup Revolution Brow Pomade Ebony

Wow en lækker pomade til brynene! Den er lidt cremet og supernem at anvende. Brug den medfølgende pensel, og det går som en leg at markere brynene. Den holder godt, og ser ikke unaturlig eller optegnet ud. Jeg har tidligere brugt Anastasia Beverly Hills Dipbrow, og jeg må sige, at denne fra Makeup Revolution virkelig er en konkurrent! Jeg har valgt farven Ebony, som jeg har tonet godt ud, men som også sagtens vil kunne bruges til dig med mørke eller sorte hår.

Makeup Revolution Viper Mascara With Bite Black

Jeg har aldrig set sådan et børstehoved før, og det fungerer faktisk overraskende godt, til at fange de små hår i øjenkrogen. Tricket er lige at få den vendt rigtig, så man ikke får tværet mascara udover det hele. Jeg var lidt nervøs for, om den ville klatte, men det gjorde den ikke. Den giver en masse volume og længde til mine ellers så korte vipper.

Makeup Revolution Iconic Matte Nude Lipstick – Lust

Mat læbestift er stadig et hit, og er der noget, der skiller fårene fra bukkene, så er det om makeupfirmaerne kan lave en mat læbestift, der ikke udtørrer læberne! Her synes jeg at Makeup Revolution klarer det rigtig fint. Jeg har altid en fugtgivende læbepomade indenunder, men selv med det, kan læberne godt blive ret tørre. Dog ikke med denne matte læbestift, der giver en rigtig fin lyserød farve. Den findes selvfølgelig også i et hav af andre smukke farver, hvis du ikke er til lyserød. Den holder ikke helt så godt som håbet, men dækker helt fantastisk, så det opvejer det i mine øjne.

Det var "Under luppen" for denne gang, og jeg må sige, at jeg er overrasket over hvor lækkert Makeup Revolution er. Der er ingen tvivl om, at jeg vil prøve flere produkter derfra!

Under luppen: Makeup Revolution

Vil du se det store udvalg af Makeup Revolution, så finder du det lige her: Makeup Revolution

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...