Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Under luppen: Löwengrip Care & Color

Det svenske hudplejemærke Löwengrip Care & Color (LCC) er fremstillet af en ung svensk kvinde ved navn Isabella Löwengrip, der ligeledes er en af de mest kendte bloggere i hele Skandinavien. Hun har selv kæmpet med allergi og acne, og derfor har hun fremstillet produkter, der passer til sart hud.

Under luppen: Löwengrip Care & Color

Isabella startede sin blog Blondinbella, da hun kun var 14 år, og har sidenhen arbejdet sig op til at være en af de mest indflydelsesrige bloggere i Sverige. Hun arbejder ud fra den ide, at produkterne skal pleje og beskytte en sart nordisk hud, der bliver udsat for ekstreme vejrforhold som både vind, sne, sol og tørke.

I dag består LCC serien af mere end 50 forskellige produkter, der hver og én er produceret til et formål, nemlig at løse et hudproblem, uanset hvad det er. Produkterne er bæredygtige og produceret i Sverige, hvor hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt. Det er derfor også kun professionelle forhandlere, der forhandler Löwengrip Care & Color, og der er nicehair.dk heldigvis en af dem!

Jeg har kigget nærmere på nogle af produkterne, for at se, om LCC lever op til forventningerne. Her er de produkter, jeg har testet:

Under luppen: Löwengrip Care & Color

LCC ansigtsrens

I det store hele vil jeg sige, at jeg absolut synes, at produkterne lever op til mine forventninger. Facial Cleanser LCC Clean & Calm Facial Cleanser er en af de bedste makeupfjernere/ansigtsrens, jeg har prøvet. Den føles dejlig cremet på huden og udtørrer ikke huden. Den er utrolig nem at bruge og passer til en normal til kombineret hud.

LCC kropsolie

En anden favorit er kropsolien LCC Home Spa Body Oil, der er spækket med vitaminer og essentielle fedtsyrer, hvilket er perfekt til de knastørre vinterben eller albuer. Den har en behagelig duft af bl.a. vanilje og mandel, hvilket også giver en dejlig afslappende følelse. Den er ligeledes også god til at massere med, jeg bruger den sammen med min Cellu-Cup til at massere bindevævet og minimere appelsinhud.

LCC øjencreme

Jeg har også været rigtig glad for øjencremen LCC Eyelighter Eye Cream, der får mine trætte øjne til at se friske og vågne ud. Cremen føles blød på huden, og lægger sig ikke i render, men får derimod de små fine linjer til at forsvinde. Den er meget mild men samtidig effektiv. Jeg bruger den ved min morgenrutine, efter jeg har renset huden om morgenen, og inden makeuppen.

LCC deodorant

Deodoranten LCC Count On Me Deodorant er ligeledes også både mild og effektiv, den trænger hurtigt ind i huden og ikke giver fornemmelsen af våd armhuler. Til daglig brug synes jeg, at den var god og holdbar, men ikke helt god nok til at holde svedlugten væk i træningscenteret.

LCC fugtspray

Min hud har det med at tørre ud i løbet af dagen, og specielt næsen og kinderne kan godt blive meget tørre. Derfor testede jeg facemisten LCC Moisture On The Go Facial Mist, der er en ren vitaminbombe, der efterlader huden afbalanceret og genfugtet. Dog synes jeg, at sprayfunktionen er lidt for koncentreret, så man skal lige holde den ca 20-30 cm fra ansigtet, for ikke at blive helt våd. Effekten af den er dog rigtig god, og jeg bruger den faktisk lige inden jeg lægger makeup, for at undgå udtørring og også for at holde bedre på makeuppen.

Jeg havde håbet, at serien ville være parfumefri, hvilket den desværre ikke helt er. Af de testede produkter er øjencremen og facemisten uden parfume. Dog vil jeg sige, at jeg IKKE har oplevet allergiske reaktioner ved nogen af produkterne, og det er selvom, at min hud ellers er meget sart.

Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve de lækre og bæredygtige produkter fra Löwengrip Care & Color, serien har i hvert fald min anbefaling!

Under luppen: Löwengrip Care & Color

Vil du se hvor mange lækre produkter, der er fra LCC, så klik her: Löwengrip Care & Color

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Löwengrip Count On Me Deodorant 50 ml
119,00 kr
113,05 kr
Loading...