Udtørret og træt hud? Ikke længere!

Det kolde vejr er over os, og det er vigtigt at passe på huden. Karmameju Kiss Age-Defence Face Mist 02 er min løsning til at undgå dehydreret hud. Den dufter helt fantastisk af lavendel, og den føles beroligende og fugtgivende på huden.

De vigtigste ingredienser i face-misten er lavendel, organisk kamille og aloe vera, der alle fugtgiver og reparerer huden, så du igen får en hud i balance.

Karmameju er et lækkert dansk brand, der virkelig har formået at producere skønne kvalitetsprodukter til huden. Det bedste er, at hele serien er ultra naturlig, dvs at det er fri for parabener, kunstige farve- og duftstoffer, silicone og andre ’farlige’ ingredienser, så selv sensitiv hud kan få glæde af serien!
Bonusinfo! Den er endda vegan-venlig!

Læs mere om Karmameju Kiss Age-Defence Face Mist 02 her!

Denne fugtspray er fantastisk fordi...

Jeg bruger den faktisk flere gange om dagen, fordi jeg simpelthen synes, at den er så skøn! Først bruger jeg den om morgenen efter jeg har renset huden, men inden jeg har påført min dagcreme. Dette er for at genopfriske huden, og give den et ekstra skud fugt. Derefter lægger jeg min makeup og sprayer min hud igen. Ved at afslutte min makeup med face-misten holder makeuppen sig flot i længere tid. Har jeg brug for at blive opfrisket hen på eftermiddagen, er den genial til at give et frisk pust. Den forstøver så fint, at det ikke kan ses på huden, men virkningen er nærmest vanedannende! Jeg har den altid i min taske.

Vidste du at gruppen 02 alle har den virkning at berolige huden? Alle produkterne i gruppe 02 er super milde og kan endda anvendes af gravide!

By Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg syn…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Karmameju KISS Calming Mist 02 - 100 ml
Vejl. pris 189,00 kr
Din pris 169,00 kr

Nyeste

Ingen jul - uden røde negle

De smukke røde negle er et must til julefrokosterne. Her er mit bud på en flot rød neglelak

Aldrig mere tørt hår!

Kender du det, når håret føles mere som hø end som hår? Jep? Så læs med her!

Hudens redning til vinter

Vinter er lig med kulde og tør hud - men redningen er ikke langt væk!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

I alt
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt