Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tre step til en fejlfri hud

Tre step til en fejlfri hud

Youngblood er en serie som er 100% ren, og indeholder kun naturlige mineraler. Det gode ved mineralmakeup er, at det nemt blender sig ind i huden, og ikke ”sætter” sig i klatter, som andet makeup godt kan gøre. Youngbloods makeup egner sig rigtig godt til alle aldersgrupper, og da det er helt rent, kan sarte hudtyper også benytte det.

Trin 1

Tre step til en fejlfri hud

I dette sæt er der alt, hvad du skal bruge til en flot og naturlig makeup. Efter jeg har renset min hud, og påført min dagcreme, starter jeg med Mineral Rice Setting Powder. Den arbejder jeg ind i huden med den lille Kabuki Brush som indgår i sættet. Denne pudder fungerer som en primer og gør, at man får et holdbart og ensartet resultat. Den mindsker også synlige porer og fine linjer.

Trin 2

Så er huden klar til at få påført foundation. Der er to forskellige nuancer med, alt efter om man har en kold eller varm undertone. Til min hudfarve bruger jeg den pakke som hedder medium.

Jeg synes det er nemmest at drysse en smule pudder i låget, og derefter arbejde det ind i børsten derfra. Nu er det bare at arbejde med børsten i cirkulære bevægelser, for at få produktet blendet godt ind i huden, og derved opnå det naturlige resultat.

For at markere ansigtet og kindbenene påfører jeg en blush, som jeg lægger der, hvor jeg kan mærke min knogle. Den giver en frisk glød, og giver ansigtet en flot form.

Tre step til en fejlfri hud

Trin 3

Tre step til en fejlfri hud

Til slut drysser jeg en smule af HI-DEFINITION Hydrating Mineral Perfecting Powder ud, og børster den på i T-zonen. Denne gør, at man ikke fedter og ”låser” foundationen fast til huden.

Min dom over Youngblood sættet

Tre step til en fejlfri hud

Jeg synes helt klart at dette Purely the Basics sæt lever op til mine forventninger, og det er dejlig let at arbejde med, og føler, at min hud kan ånde. Jeg har tendens til at rødme lidt i huden, og det bliver så fint dækket.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Søg i blogindlæg

Nyeste indlæg

Stop uren hud på ryggen

Det er ikke kun ansigtet, der kan blive ramt af mange urenheder og bumser. Men h...

Hvordan fjerner man bumser?

Slip af med bumser med disse tips til den perfekte hudplejerutine til uren hud.

Sådan stopper du skæl i håret

Er du også træt af dryssende skæl eller små hvide flager, der gemmer sig i melle...

Loading...