Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Hvor end turen går hen, kan man ikke komme galt afsted med disse 5 produkter, som jeg her vil fortælle om.

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Først vil jeg fremhæve disse små farverige flasker vist nedenunder, som er fyldt med luksuriøse dråber. Alene farverne på flaskerne, kan man ikke undgå at blive glad af. Derudover er de uden parabener og kunstige farvestoffer.

Jeg har taget denne Balancing Shampoo med, som indeholder havtornebær, der er rig på C-og E-vitamin. Disse giver glans til håret, og hjælper med at reparere slidte spidser.

Efter hårvask skal håret selvfølgelig forkæles med en god fugtgivende conditioner. Jeg har valgt denne Hydrate Conditioner, da den ligesom shampooen indeholder havtornebær, som har en reparerende virkning på håret. Denne conditioner kan man med fordel komme i bunden, da man får fugtet håret helt nede fra rødderne.

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Til styling af håret bruger jeg lakken Touchable Hairspray, som giver et stærkt hold, som man stadig kan arbejde i. Så den dur både til toupering, hestehaler og fletninger. Disse produkter er ikke testet på dyr, og de har en dejlig mild duft, og de er selvfølgelig i små rejsestørrelser – perfekt til turen!

Næste ting: hårbørste

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Hver gang jeg skal på weekendtur eller ferie, må jeg gå på kompromis med hensyn til min hårbørste. Normalt bruger jeg en stor pladebørste, men den fylder simpelthen for meget i tasken, så jeg ender altid med at nøjes med min datters minibørste. Dette problem er slut nu, for HH Simonsen har lavet en fold-ud-børste The Wet Brush POP Fold, som er i fuld størrelse.

Det gode ved denne er, at den let kan slås sammen, og den er ikke porøs at bruge, man kan sagtens børste håret godt igennem, uden at den slår sig sammen. Samtidigt masserer den hovedbunden, og stimulerer hårsækkene. Denne børste blev brugt til både min mand, datter og jeg, så spar på pladsen, og tag denne med dig næste gang.

Næste ting i tasken er...

Hvis du skal op og flyve eller på en længere køretur, kan jeg anbefale at have en facemist med i tasken. Med et pift får man frisket huden op, hvilket især er rart i et fly, hvor luften bliver tør. Denne Dermalogica Multi-active toner, er en skintonic, men kan også bruges uden på makeuppen, eller i løbet af dagen.

Så en dagcreme

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Dream Tint fra Jane Iredale er en lækker dagcreme med lidt farve, som let dækker rødme og mindsker porerne. Selvom efteråret er over os, skal man stadig huske at beskytte huden mod solen, derfor er denne med faktor 15 meget passende til årstiden. Udover at dække og udglatte huden, har den også en dagcremes effekt. Jeg synes, at denne ansigtscreme efterlader huden fugtet og ikke for fedtet. Samtidig kan jeg også lide, at jeg føler min hud kan ”ånde” igennem den, og får et naturligt look.

Renseservietter

Top 5 yndlingsprodukter til weekendtasken

Luksus renseservietter er min bedste beskrivelse af disse Grease Relief Cleansing Cloths fra Ole Henriksen. Jeg har altid været lidt skeptisk omkring renseservietter, da jeg tænker, at en enkelt serviet ikke kan rense huden i dybden. Nu er jeg overbevist om, at man sagtens kan rense huden på denne måde.

Der er den afrensende effekt fra mælkesyre, salicylsyre og citronsyre som exfolierer huden let. Eukalyptus renser tilstoppede porer, og til slut beroliges huden med Aloe Vera. Der findes forskellige slags, og jeg har valgt disse, som er til en fedtet hudtype. En enkelt serviet renser let makeup af, og efterlader huden frisk og ren. Virkelig en dejlig løsning i stedet for at slæbe diverse renseprodukter med.

Håber at du fik lidt inspiration til din næste weekendtur :)

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...