Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Top 5 julegaveønsker

Top 5 julegaveønsker

Nu vi nærmer os juletiden, hører det sig også til at begynde at tænke på gaver – både dem man vil give og dem man selv ønsker sig.

Dette indlæg kan altså både bruges til gaveinspiration, ønskeinspiration og ganske almindelig dagligdags ønskeshopping. Af alle de opgaver jeg har fået gennem min tid ved NiceHair, har denne været i den nemme ende. Jeg skulle nemlig finde og fortælle om de 5 ting fra siden, som jeg ønskede mig mest. Ved daglig gennemgang af hjemmesiden og med tendens til at være shopaholic, så havde jeg da selvfølgelig næsten allerede en færdig liste – NiceHair bugner nemlig af produkter, det kribler i fingrene for at købe!

Listen vil have ønsker i prisniveauet 250-1199 kr.

Top 5 julegaveønsker

GHD Artic Gold V styler gift set

GHD er et virkelig kvalitetsmærke! Stylerne er virkelig effektive og leverer flotte resultater, uanset om du vil glatte eller krølle dit hår.

Et sted, jeg synes, at GHD skiller sig ud, er deres designs, de gør nemlig voldsomt meget ud af at kæle for detaljerne, hvilket jeg er helt vild med. GHD Artic gold er derfor i en lys/sølv agtig farve, hvilket er min absolutte yndlings – er man mere til pink, sort, kobber, lilla eller andre farver, kan man selvfølgelig også finde det i sortimentet her

Styleren koster lige nu 1149 kr., hvilket kan være meget for en julegave, men derfor er det jo stadig tilladt at drømme..

Top 5 julegaveønsker

ZarkoPerfume Pink Molecule Diamond Edition

Parfumer er nok (også) en af de ting, som vi piger ikke kan få for mange af. En limited edition parfume er ovenikøbet ekstra interessant.

Denne Pink Molecule fra Zarkoperfume har duftnoter af blandt andet hyldeblomst, pink molekyler, sort orkide og mørke trænoter. Parfumen er fremstillet specielt til nordiske kvinder og vores klima, og så er der desuden kun lavet 2.500 eksemplarer! I én enkelt parfume ud af de 2500 parfumer, vil der desuden være endnu en overraskelse, der er nemlig gemt en diamant kupon. Kuponen kan byttes til en diamant som har en værdi af 50.000 kr. – se DET er en julegave, der rykker!

Parfumen koster 700 kr.

Top 5 julegaveønsker

Youngblood Purely The Basics kit

Det kan være lidt kedeligt, bare at ønske sig en enkelt øjenskygge eller en mascara – til gengæld er et helt kit noget, jeg sagtens kan klappe i hænderne over! Youngblood er et kvalitetsmærke, der sælger mineralmakeup, og med dette kit er man rigtig godt dækket ind til en flot basis makeup. Sættet indeholder:

  • 1 setting powder som både kan bruges før og efter anvendelse af foundation
  • 2 foundations, alt efter hvilken der passer bedst til ens hudtone
  • 1 blush til at give kinderne et ekstra lækkert glow
  • 1 børste til at påføre – som i øvrigt er voldsomt blød, effektiv og lækker
  • 1 ekstra gave, en ’perfecting powder’ der kan kommes på ujævnheder
  • 1 manual til påføring samt en henvisning til yderligere vejledning på film. Sættet kan fås i lys, medium, tanned og mørk hudtone, og eftersom det indeholder alle basistingene, der er nødvendige, så er dette et ønske, der sagtens kan argumenteres til at være et must have – jeg er hvert fald selv ret overbevist.

Sættet koster 369 kr og sættene til de forskellige hudtoner findes her

Top 5 julegaveønsker

Kamameju Natural Body Brush

Noget, der kunne minde lidt om en hestestrigle i julegave? Hvorfor? Jo, udover at være i et flot og enkelt design, så er denne børste med til at få en rigtig sund og god skønhedsrutine, den skal nemlig bruges til tørbørstning, som får gang i blodcirkulationen, og bedst af alt, mindske cellulite, også kendt (eller frygtet) som appelsinhud.

Udover disse egenskaber, skiller den også kroppen af med en masse affaldsstoffer, hvilket også gør en tørstig og dermed drikker man mere vand, hvilket også er et plus på sund- og skønhedskontoen.

Børsten koster 249 kr.

Top 5 julegaveønsker

Maria Nila Pearl silver & Sheer Silver

Ligesom så mange andre, så er jeg også faldet fuldstændig pladask for det svenske mærke Maria Nila, og når det ovenikøbet kommer i en gaveæske, som taget ud af en amerikansk julefilm – ja, så er jeg altså solgt. Som i 'helt fuldstændig solgt'.
Jeg har selv lyst hår, og kan godt lide jævnligt at bruge silverprodukter i mit hår, da jeg er helt vild med det kolde skær, derfor er denne gaveæske oplagt, da den netop indeholder silverprodukter med farvepigmenter, men uden parabener og sulfater.

Er du, eller den der er tiltænkt gaven, hverken lyshåret eller interesseret i den kolde silverfarve har Maria Nila også denne mindst ligeså flotte gaveæske med deres True Soft Kit som er en plejende hårplejeserie bestående af shampoo, conditioner og hårolie. Æskerne fås til 299 stykket.

Follow
Ane Kristensen

Hej! Mit navn er Ane og jeg er praktikant og blogger her på Nicehair.dk. Jeg er under uddannelse som markedsføringsøkonom på EASV i Esbjerg. Jeg har en stor interesse for skønhedsprodukter og jeg glæder mig til at teste nye produkter og trends. Jeg vil prøve at være up to date med diverse tips, tricks og produkter og følge op med dem her på bloggen.

Relaterede produkter

Loading...