Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tips til lækkert sommerhår

Sommeren er over os, og det betyder sol og strand! Men hvordan får du lækkert sommerhår? Her er nogle gode tips, der ikke kræver en masse tid!

Sexy strandhår med saltvandsspray

Tips til lækkert sommerhår

Mit hår er allerfedest lige efter, at jeg har været en tur på stranden og badet i havvandet. Saltvandet gør håret lidt stift og mat, og det er godt til at fremhæve krøller og fald i håret. Resultatet er et råt og lidt rodet look, der ser superfedt ud her om sommeren. Dog kan man jo ikke drøne til stranden hver dag, bare for at få lækkert hår, men her er redningen: Saltvandsspray!

Alle de kendte mærker har efterhånden lavet saltvandssprays, fordi de ved, at det er noget, der sælger, og det er ikke uden grund. Saltvandsspray er nemlig mildere mod håret end almindelig saltvand, der godt kan udtørre håret en del. Saltvandssprayen sprayes bare i fugtigt eller håndklædetørt hår og så kan man lufttørre eller føntørre håret efterfølgende.

Saltvandsspray kan bruges til ALT!

Tips til lækkert sommerhår

Saltvandsspray er et af mine absolutte musthaves produkter, for det kan bare bruges til ALT! Skal jeg have fletninger, sprøjter jeg også lidt saltvandsspray i håret inden jeg fletter, og hvis jeg ønsker, at mine krøller skal være lidt mere rå, bruger jeg det i stedet for krøllecreme. Saltvandsspray er også god til at få ekstra fylde i et fladt hår. Spray det i fugtigt hår og føntør håret, saltvandet giver nemlig en tilpas mængde hold, så håret hverken bliver stift eller tungt.

Se hele det store udvalg af saltvandssprays her:
Saltvandssprays

OBS: vær opmærksom på, at de fleste saltvandssprays med dyser på, godt kan krystallisere, hvis den ikke bliver brugt hver dag, og for at løse dette, kan man bare skylle dysen i kogende vand, så virker den som ny igen.

Brug pynt

Tips til lækkert sommerhår

En anden fed ting ved sommeren er alle de smukke og farverige blomster, der findes overalt. Og de er ikke kun flotte i haven, men også i håret. De kan pynte selv den mest kedelige knold eller hestehale! Er du som mig allergisk overfor blomster, findes der heldigvis en masse smukke kunstige blomster, der sagtens kan bruges i håret. Det handler om at være kreativ, og så kan man opnå flotte, næsten opsætningslignende, hår looks. Find nogle blomster og sæt dem fast i håret med hårklemmer eller hårnåle, og du er good-to-go!

Det eneste produkt jeg har i håret er min saltvandsspray, der er uundværlig til lækkert sommerhår!

Tips til lækkert sommerhår Tips til lækkert sommerhår
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...