Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Jeg har været så heldig, at mig og min kæreste blev inviteret til Gøteborg, for at deltage i en Hollywood Glam- tema fest, sammen med 2500 andre personer. Det var virkelig vildt, og jeg var vildt excitet i flere måneder, for at komme afsted!

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Inspireret af datidens skuespillere

Når jeg hører Hollywood Glam, tænker jeg med det samme tilbage på perler, fjer, rødt løbestift, blonder, eyeliner, champagne.. og selvfølgelig jazz.

Jeg havde selvfølgelig købt kjole flere uger i forvejen, og gået og tænkt på hvilken makeup jeg skulle have, smykker osv. Jeg skal bestemt ikke prale af, at jeg er ekspert i at lægge makeup eller lave hår, men jeg synes faktisk det gik helt godt! Jeg fik utrolig meget ros for det - så det var alle timer værd ;)

Til håret, havde jeg købt et hårbånd med palietter og fjer, som jeg ville bruge til at lave en opsætning, jeg har set vores søde frisør Trine lave så mange gange. Jeg er typen, der godt kan lide volume, så jeg startede med at bruge et crepejern. Først, satte jeg toppen af håret op, og glattede bunden af håret og gik derefter ind med crepejernet helt i bunden af håret, for at give en masse god volume. Det kan godt tage lidt tid, men det sidder bare så godt - jeg bruger det også normalt, og så holder det stort set fra jeg har lavet det, til jeg vasker håret igen.

Afslutningsvis, bruger jeg altid Dust it bare lige for lidt mere volume.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Herefter, tog jeg hårbåndet og satte på hovedet, der hvor jeg gerne ville have det, og derefter begyndte jeg blot at sno hårtotterne en efter en, og putte det ned, rundt om hårbåndet. Utroligt simpelt! Du kan sagtens vælge hvor store hårtotterne skal være, og du kan sagtens trække lidt i det, sådan så det ser lidt mere stort og vildt ud.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Makeup der holder natten lang

Så var det tid til makeuppen - jeg holdt det lidt mere simpelt end min plan var, men jeg kom lidt i tidsnød, det kender I sikkert godt ;) Så jeg startede med at lægge en lys øjenskygge fra New CID, fra palletten Blackberry Berry. Den kom jeg over hele øjenlåget. Herefter brugte jeg blot den mørkeste skygge fra palletten, til at lægge lidt ala en eyeliner langs med vipperne, og derefter gik jeg ind med min Liquid Eyeliner fra Youngblood, der bare er vildt fantastisk god. Sidst, men ikke mindst, en go' volume- givende mascara, der samtidig separerer og markerer vipperne - min favorit. Den finder du her.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

For at lave øjenbryn, brugte jeg blot bareMinerals Frame and Define Brow styler som er super nem at bruge, og til kinderne kom jeg rouge fra Maybelline.

Stand out

Det der skulle få min makeup til at poppe lidt ekstra, var min læbestift fra MAC i farven Media, som er en mørk lilla - sindssygt flot, og den holder altså bare både til at man snakker en hel aften, at man drikker og spiser og alt man nu gør. Fantastisk investering!

Nu, er jeg faktisk klar til en hel aften med Hollywood fest, big band live musik, at blive fotograferet på den røde løber, og at bare have en sjov aften!

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood
Follow
Emily Mikkelsen

Jeg hedder Emily, og er 24 år - også kendt som "svenskeren" efter 22 år bosat i Sverige. Jeg har en datter på 3 sammen med min forlovede, og vi har et lækkert hus ude på landet. Jeg elsker sundhed, makeup og beauty, dog er det efterhånden i en mere travl mor udgave, men synes jeg begynder at få styr på, at lave alt meget hurtigt ;) Håber I vil følge med, og måske blive lidt inspirerede!

Relaterede produkter

Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder 10 gr.
69,00 kr
Vejl. pris 149,00 kr
Loading...