Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Jeg har været så heldig, at mig og min kæreste blev inviteret til Gøteborg, for at deltage i en Hollywood Glam- tema fest, sammen med 2500 andre personer. Det var virkelig vildt, og jeg var vildt excitet i flere måneder, for at komme afsted!

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Inspireret af datidens skuespillere

Når jeg hører Hollywood Glam, tænker jeg med det samme tilbage på perler, fjer, rødt løbestift, blonder, eyeliner, champagne.. og selvfølgelig jazz.

Jeg havde selvfølgelig købt kjole flere uger i forvejen, og gået og tænkt på hvilken makeup jeg skulle have, smykker osv. Jeg skal bestemt ikke prale af, at jeg er ekspert i at lægge makeup eller lave hår, men jeg synes faktisk det gik helt godt! Jeg fik utrolig meget ros for det - så det var alle timer værd ;)

Til håret, havde jeg købt et hårbånd med palietter og fjer, som jeg ville bruge til at lave en opsætning, jeg har set vores søde frisør Trine lave så mange gange. Jeg er typen, der godt kan lide volume, så jeg startede med at bruge et crepejern. Først, satte jeg toppen af håret op, og glattede bunden af håret og gik derefter ind med crepejernet helt i bunden af håret, for at give en masse god volume. Det kan godt tage lidt tid, men det sidder bare så godt - jeg bruger det også normalt, og så holder det stort set fra jeg har lavet det, til jeg vasker håret igen.

Afslutningsvis, bruger jeg altid Dust it bare lige for lidt mere volume.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Herefter, tog jeg hårbåndet og satte på hovedet, der hvor jeg gerne ville have det, og derefter begyndte jeg blot at sno hårtotterne en efter en, og putte det ned, rundt om hårbåndet. Utroligt simpelt! Du kan sagtens vælge hvor store hårtotterne skal være, og du kan sagtens trække lidt i det, sådan så det ser lidt mere stort og vildt ud.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

Makeup der holder natten lang

Så var det tid til makeuppen - jeg holdt det lidt mere simpelt end min plan var, men jeg kom lidt i tidsnød, det kender I sikkert godt ;) Så jeg startede med at lægge en lys øjenskygge fra New CID, fra palletten Blackberry Berry. Den kom jeg over hele øjenlåget. Herefter brugte jeg blot den mørkeste skygge fra palletten, til at lægge lidt ala en eyeliner langs med vipperne, og derefter gik jeg ind med min Liquid Eyeliner fra Youngblood, der bare er vildt fantastisk god. Sidst, men ikke mindst, en go' volume- givende mascara, der samtidig separerer og markerer vipperne - min favorit. Den finder du her.

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood

For at lave øjenbryn, brugte jeg blot bareMinerals Frame and Define Brow styler som er super nem at bruge, og til kinderne kom jeg rouge fra Maybelline.

Stand out

Det der skulle få min makeup til at poppe lidt ekstra, var min læbestift fra MAC i farven Media, som er en mørk lilla - sindssygt flot, og den holder altså bare både til at man snakker en hel aften, at man drikker og spiser og alt man nu gør. Fantastisk investering!

Nu, er jeg faktisk klar til en hel aften med Hollywood fest, big band live musik, at blive fotograferet på den røde løber, og at bare have en sjov aften!

Tilbage til 1920'ernes glamourøse Hollywood
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...