Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ ALT HÅRSTYLING | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test: Rønsbøl Lip Balm

Test: Rønsbøl Lip Balm

Du kender det sikkert. Om vinteren bliver huden mere tør grundet den koldere luft, frie radikaler og barskere klima. Vi indtager heller ikke lige så mange friske og sunde grøntsager i vinterhalvåret, da de ikke er lige så tilgængelige som om sommeren. Måske drikker du også mindre vand. Huden bliver tør, og er det slemt sprækker den måske også.

Huden har brug for ekstra fugt og pleje i den kolde tid

Det samme gælder læberne, som også er ekstra udsat og bliver mere tørre om vinteren. Derudover er huden på læberne ekstra sart, da huden der er meget tyndere og ingen talg- eller svedkirtler har, der kan beskytte dem eller danne naturligt fugt. Vi mister derfor også meget mere fugt på læberne end resten af huden.

Grunden til at vores læber er mere røde end resten af huden, er faktisk fordi huden her er så tynd, at man kan se de mange tusinde blodkar der gemmer sig under huden. Det er også derfor, at læberne bliver blålige, når vi udsættes for meget kulde – så slukkes der nemlig for blodstrømningen til blodkarrene og så bliver de blå.

Tørre læber

Ud over at blive udsat for vind og vejr, som resten af kroppen, udsættes læberne også for varm og kold mad og drikke. Fordi huden på læberne er så sart, reagerer den også mere på temperatursvingninger, mangel på væske mm. Pga. læbernes sarthed er det også vigtigt, at prøve at undgå at irriterer huden her.

Det kan være fristende at bruge en læbepomade med duft eller smag, men det kan risikere at irriterer læberne at bruge en pomade med parfume, farve eller smagsstoffer. Irritation kan føre til eksem eller allergi.

Derudover er det vigtigt, at bruge en læbepomade med solfaktor om sommeren.

Modsat hvad mange mennesker tror, virker det ikke at slikke på læberne – det udtørrer dem faktisk yderligere. Har du først fået tørre og sprækkede læber, vil det sjældent være nok kun at ”smøre” kroppen indefra med vitaminer, olier og ekstra vand. Der skal noget pleje til på ydersiden. Fugtede og velplejede læber ser bare mere lækre, sunde, smukke og kysseklare ud, - hvilket jo ikke er dårligt her i den søde juletid.

Få kysseklare læber med Rønsbøl Lip Balm

Test: Rønsbøl Lip Balm

Har du tørre flager på læberne, kan du med fordel skrubbe dine læber med en læbe-skrub. Eller du kan bruge en blød tandbørste. Det er dog vigtigt, at tandbørsten er blød og du gør det forsigtigt, da du ellers risikerer at rive hul på læberne eller forværre udtørringen.

Bagefter skal du bruge en fed læbebalsam. Jeg har testet og kan varmt anbefale Rønsbøls Lip Balm, som kommer i en lille fin metal dåse.

Som resten af Rønsbøls produkter er Lip Balm 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer. Når du påfører Rønsbøl Lip Balm kan du med det samme mærke, at der ligger sig en beskyttende hinde på læberne.

Jeg kan varmt anbefale Rønsbøl Lip Balm

Den er virkelig optimal her om vinteren, og som ekstra pleje efter man har skrubbet læberne.

Den klistrer ikke, effekten holder længe og gør læberne dejligt bløde og kysseklar.

Læs mere om Rønsbøl Lip Balm her

Mere Rønsbøl? Se vores anmeldelde af Rønsbøl shower foam her

Follow
Janni Søbøg

Selvudnævnt dullegrejs-ekspert og storforbruger af alle former for skønhedsprodukter. Jeg håber, at I finder mine produktanmeldelser inspirerende og gør det nemmere, at finde lige det I har brug for her i NiceHair.dk's store udvalg.

Loading...