Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Test af Jane Iredale produkter

Test af Jane Iredale produkter

Jeg har testet nogle fine produkter fra Jane Iredale, se med herunder, hvad jeg synes om dem.

Neutral hverdags makeup

Test af Jane Iredale produkter

Denne øjenskyggepalette fra Jane Iredale er utrolig fin i farverne, den hedder Jane Iredale Naturally Matte Eye Shadow Kit. Her har du alle de nuancer, som du har brug for, for at lægge en fin øjenskygge. Jeg er ret glad for at bruge en neutral øjenskygge til daglig, da jeg ofte bruger sort eyeliner og dermed synes, at den kommer helt til sin ret.

Test af Jane Iredale produkter

Du tænker måske nu, at en neutral øjenskygge og eyeliner ikke udgør den store forskel, men det gør de, se bare på før og efter billedet! Du kan også lægge lidt ekstra på af den mørkeste farve, for at få en mere dramatisk skygge. Jeg har brugt lidt af alle nuancer og synes det giver et ret naturligt resultat og så er det meget let at lægge på. Et stort plus i bogen er, at øjenskyggen sidder perfekt, helt frem til jeg tager den af igen hen på aftenen.

Fugtgivende spray

Test af Jane Iredale produkter

Efter nogle timer på jobbet foran PC skærmen, er det skønt med en lille opfriskning af ansigtet. Eller hvis du er på en lang flyrejse, hvor luften er tør. Her er Jane Iredale Hydration Spray helt perfekt at bruge. De er små - 90 ml - så du må lige præcis have den med i håndbagagen på flyet. Den er også god at have med i tasken, så du kan friske dig op, når du har brug for det! Denne spray kan også sagtens bruges ovenpå din makeup uden at ødelægge den. Min favorit er Pommisst, men Balance er også god.

Test af Jane Iredale produkter

Ikke testet på dyr

Der er alt for meget makeup, der bliver testet på små stakkels dyr. Men det er Jane Iredale's produkter heldigvis ikke. De indeholder heller ikke nogen irritationsfremkaldende ingredienser såsom parfume og farvestoffer. Som en ekstra bonus er de uden talkum og parabener og bliver anbefalet af hudlæger verden over. Dette er i sig selv ret gode argumenter for at vælge Jane Iredale, samtidig med at produkterne jo også fungerer rigtig godt.

Test af Jane Iredale produkter
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...