Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Leveringstiden er forlænget pga. flytning. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Tanja tester: KEVIN MURPHY hårprodukter

Tanja tester: KEVIN MURPHY hårprodukter

KEVIN.MURPHY er et lækkert mærke, som jeg tidligere har brugt nogle produkter fra. Men det er første gang, jeg prøver to produkter fra samme serie, og det kan virkelig anbefales, da produkterne komplimenterer hinanden, og man på den måde forstærker egenskaberne ved produkterne.

Produkterne jeg har prøvet, er henholdsvis en shampoo og en conditioner:
Shampoo: Kevin Murphy REPAIR-ME.WASH Shampoo
Conditioner: Kevin Murphy REPAIR-ME.RINSE Conditioner

Serien er til tørt hår, og tilfører glans og næringsstoffer, som giver fugt og styrker håret. Mit lange hår har rigtig godt af at få tilført fugt, så jeg var rigtig spændt på at prøve produkterne.

KEVIN MURPHY: Resultat

Tanja tester: KEVIN MURPHY hårprodukter

Mit hår er blevet noget mere glansfuldt, og jeg synes, at mine spidser ser mindre slidte ud, Jeg tror, begge disse ting hænger sammen med, at produkterne er så fugtgivende, som de er.

Alt i alt må jeg sige, at jeg er utrolig godt tilfreds med produkterne.

Som ekstra bonus kan nævnes, at udover den positive virkning produkterne har på mit hår, så er produkterne fra KEVIN.MURPHY uden sulfater og parabener. Det er altså lækkert.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...