Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Tænker du over, hvad du smører din hud ind i?

Tænker du over, hvad du smører din hud ind i?

Luksusmærket NUXE har fremstillet serien Bio-Beauté by NUXE, der alle indeholder minimum 95% organiske ingredienser, og derudover er økologisk og fuldstændig fri for farlige stoffer.

Serien har noget til alle hudtyper og problemer, om det er sensitiv hud eller fedet hud, eller måske endda skadet hud, så står produkterne klar til redning.

Jeg har testet nogle produkter, for at se hvad min sensitive og tørre hud siger til det.

Bio Beauté Gentle Cleansing Milk With Orange Water

Denne skønne rensemælk indeholder 98,8% naturlige ingredienser, hvilket gør den så ren, at den nærmest kan spises! Derudover er over halvdelen af ingredienserne økologiske, og så er den selvfølgelig parabenefri.

Den renser huden helt utroligt mildt, og den skønne duft af citrus frisker huden op og fjerner effektivt makeuprester, selv på øjnene – helt uden at svie, og det er ellers ikke mange produkter, der kan undgå det.

Bio Beauté High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin

Jeg faldt over denne rednings-balsam, fordi min hud bliver så tør og sprækket i perioder. Jeg er ikke meget for at bruge de hormoncremer fra lægen, jeg vil hellere bruge naturlige produkter. Denne balsam er 100% naturlig og indeholder økologisk bivoks og organisk mandelolie (der dufter virkelig godt!) og rosenolie ekstrakt. Jeg bruger den på alle de steder på kroppen, der føles tørre, heriblandt albuerne og knæene. Den er også god til sprukne læber og tørre hænder. Den eneste ulempe i mine øjne er konsistensen.

Den er lidt grynet, som en mild skrub, hvilket jeg har det lidt mærkeligt med, men kigger man på virkningen af produktet, er dette ubetydeligt. Der går ikke lang tid, før huden ikke føles knas-tør, men derimod blød og lækker.

Bio Beauté 8Hr High Nutrition Lip Stick

Læbebalsammen her indeholder kold creme, der lover pleje og fugt til læberne i 8 timer, og det var jeg simpelthen nødt til at teste, fordi mine læber er konstant tørre. Der er ingen tvivl om, at den tilfører noget fugt, og den føles da også lækker på læberne. Jeg vil dog ikke mene, at jeg kan fornemme den på læberne efter 8 timer, og jeg er nok mere til at bruge ovenstående SOS Balm på i stedet for. Læbebalsammen er dog dejlig praktisk at have som ’nødstilfælde’ i håndtasken, fordi den ikke fylder meget.

Jeg håber, at du kunne bruge min gennemgang af nogle af produkterne til noget, og at du selv har lyst til at prøve nogle af dem. Du finder alle Bio-Beauté produkterne lige her: Bio-Beauté

Tænker du over, hvad du smører din hud ind i?

Jeg synes, at det er utroligt lækkert at have fundet nogle økologiske og naturlige produkter, der rent faktisk virker optimalt!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...