Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LUKSUSBRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Sundt hår efter afblegning?

Sundt hår efter afblegning?

Går du og drømmer om lyst lækkert hår? Måske holder du dig tilbage, fordi du er bange for at ende ud med tørt og ødelagt hår?

Fortvivl ej! Jeg vil her vise jer, hvilken serie der har båret mit hår sikkert igennem lysningsprocessen.

Jeg har længe gået med ønsket om, at blive farvet med den populære farveteknik balayage. En balayage er, når håret bliver farvet mørkt i bunden og faider ud i lyst. Det er naturligvis en hård proces for håret at gå igennem, når det er farvet mørkt over flere gange. Jeg har i alt fået tre behandlinger med lysning, og hvis man ønsker, at beholde sit lange hår, kræver det altså en ekstra god pleje!

Når man lysner håret, vil skællagene åbne sig, ligesom hvis man forestiller sig et juletræ. Derfor er det vigtigt at tilføje protein og fugt, så det kan lukke sig igen. En lukket hår fremstår stærkt og glansfuldt.

Jeg anbefaler Redken Extreme-serien

Jeg har testet Extreme shampoo og conditioner fra Redken. Denne serie er skabt til at reparere et skadet spaltet hår, og det må man sige ens hår er, lige efter en lysning med afblegning. Shampooen er udviklet til at styrke et svagt hårstrå ved hjælp af proteiner. Proteiner er en del af hårets ”skelet”, så det er vigtigt, at man tilfører dette til et skadet hår. Shampooen indeholder også ceramider, som lægger en beskyttende og glansgivende hinde på hårstrået.

Sundt hår efter afblegning?

Jeg har kun vasket mit hår en gang om ugen, mens jeg har fået de tre behandlinger, fordi håret bliver ekstra skadet af for hyppig hårvask, og det er jo bare med at skåne, hvor man kan :)

Efter to gange vask med shampoo har jeg påført Redken Extreme conditioner, som også er med til at reparere og fugte håret indefra. Selvom den er så glansgivende og reparerende, har den ikke klasket mit hår sammen. Husk kun at påføre den i længder og spidser og lad den virke to minutter.

Det er altså disse to produkter, jeg har forkælet mit hår med, og jeg har virkelig mærket en forskel efter hver vask ved, at mit hår er blevet mindre mat og mere glansfuldt.

Som I kan se på efterbilledet, har jeg ikke mistet min længde i håret, men det er ingen hemmelighed, at det kræver ekstra pleje, og måske snart en klipning af spidserne ;)

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Redken Extreme Shampoo 300 ml
165,00 kr
99,00 kr
Redken Extreme Conditioner 250 ml
180,00 kr
119,00 kr
Loading...