Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Strålende hud med den perfekte concealer!

Det er svært at finde den perfekte concealer/highlighter, og valgmulighederne er mange på markedet. Det kan derfor være en sand jungle, at finde frem til det rette produkt.

Strålende hud med den perfekte concealer!

Det vigtigste er, at vide hvad du søger. Har du mørke rande, røde rande, poser under øjnene eller trætte øjne? På den måde vil du bedre kunne finde frem til, hvad det er, du søger.

Personligt, har jeg valgt Touche Éclat i Luminious Radiance fra YSL. Siden concealeren kom på markedet, har den haft stor succes og været en tro følgesvend hos rigtig mange kvinder og makeupartister! Det er meget simpelt... det er fordi, at den er god.

Skaber fantastisk smuk og strålende hud

Strålende hud med den perfekte concealer!

Touche Éclat indeholder koffein, som virker opkvikkende på trætte øjne. Hvilket er en fantastisk egenskab for mange af os. Den blender fantastisk med ens hudfarve og har en lang holdbarhed. Man må sige, at den lever op til navnet Radiant, da ens hud stråler. Sammen med en mild countouring kan du skabe en helt fantastisk smuk og strålende hud.

Skal du bruge den som highlighter, skal du hvertfald vælge den, som minimum, en tone lysere end din egen hudtone. Skal den dække dine rande, skal du være OBS på, at vælge en tone, der korrigerer den hudfarve. For eksempel korrigerer gule undertoner blålige rande.

Strålende hud med den perfekte concealer! Strålende hud med den perfekte concealer!

Sådan kan du bruge Touche Éclat:

  • Under øjet ved randerne, ved øjenkrogene, lige under brynet og øverst på kindbenet.
  • Ved næsefløjene og ned af næseryggen, for at skabe en smallere næse.
  • Omkring munden og smilerynkerne for at skabe mere definerede læber.

Denne form for highlighting betegnes også som strobbing. Blend forsigtigt med en lille svamp. Jeg har brugt mini blendere fra Beautyblender Micro.Mini Correct.Four, som har perfekt størrelse og form til blending af concealer.

Strålende hud med den perfekte concealer!

Køb Touche Éclat her: YSL Touche Éclat Radiant Touch - Vælg Farve
Beautyblender købes her: Beautyblender Micro.Mini Correct.Four

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Loading...