Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Store og flotte skæg er en bakteriebombe! - Eller? - Del 2

Store og flotte skæg er en bakteriebombe! - Eller? - Del 2

Vi har hørt mange mænd klage over at huden under fuldskægget blev tørt og selve skægget ligeledes begyndte at se tørt og kedeligt ud efter gentagne gange af vask med sæbe og shampoo. Derfor kommer der her en lille guide til hvordan du får liv i skægget og giver det en lækker duft!

IdHair - Black Beard & Moustache Oil

Mange har problemer med at styre skægget og holde det velduftende, dette var en af grundende til at idHair lancerede deres første skægolie. De så et problem, og er uden tvivl en virksomhed der ved hvordan man håndtere hårvækst. Denne olie giver dig muligheden for at styre skægget og holde det velplejet alt i mens det dufter lækkert!

Og nu, kun 6 måneder efter lanceringen fik IdHair Black Beard & Mustache oil sin første pris. Cosmopolitan kårede nemlig olien til Cosmopolitan Winner Beauty Awards 2016.

Ingen tvivl om at denne olie vil være en sikker vinder, men hvis du går meget op i at dine produkter er naturlige, er det en god idé at læse videre!

London Beard Company - Eastern Spice Beard Oil

Eastern Spice Beard Oil fra London Beard Company giver fugt til huden og skægget. Den indeholde blandt andet klementin og kryddernellike der er med til at give den en forfriskende, maskulin sød duft som uden tvivl ville blive populær hos alle i husstanden!

Oliven- og arganolie er med til at give den blødgørende og fugtgivende effekt som sammen med de andre 100% naturlige ingredienser er med til at gøre den skæg olie til en af de allerbedste!

Fordele:

  • Fremstillet af 100% naturlige ingredienser
  • Plejende skægolie
  • Virker blødgørende og fugtgivende på skægget og huden under skægget
  • Giver en naturlig glans
  • Med en forfriskende og sød duft

Anvendelse:

Et par dråber masseres ind i skægget samt huden under skægget. Slut af med at rede skægget igennem med en kam eller børste for få den bedste virkning af produktet.

Produktet er mild og behagelig for din hud, så du kan sagtens bruge den hver dag - eller efter behov

The Bluebeards Revenge - Cuban Blend Beard Oil

Denne skægolie fra The Bluebeards Revenge er ligesom den ovenstående perfekt til et tørt skæg.

Den indeholder blandt andet oliven-og solsikke olie, og sammen med de andre olier dette produkt er beriget med giver det en lækker og maskulin duft. Olien er fri for parabener og sørger for at skægget har en naturlig glans.

Fordele:

  • Giver perfekt pleje af fuldskæg
  • Tilfører pleje, glans og fugt
  • Frisk og maskulin duft
  • Parabene fri

Anvendelse: Et par dråber masseres ind i skægget samt huden under skægget. Slut af med at rede skægget igennem med en kam eller børste for få den bedste virkning af produktet. Produktet er mild og behagelig for din hud, så du kan sagtens bruge den hver dag - eller efter behov

Du kan finde de tre skægolier lige her!

Hvis du ikke har set del 1 kan du finde den her!

Læs del 3 om barbering her

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...