Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Stor guide: Badeanstalten

Stor guide: Badeanstalten

Hvis du ikke allerede kender det lækre og luksuriøse mærke Badeanstalten, så er jeg sikker på, at du kommer til det i dette blogindlæg.

Om Badeanstalten - Ost blev til sæbe

Stor guide: Badeanstalten

Ost blev til sæbe! Eller det var i hvert fald der skaberen bag Badeanstalten, Iben Park Holm fik inspirationen til at begynde at lave håndlavet sæbe. På et marked i London forvekslede hun nemlig et stykke ost med et stykke sæbe, og så var hendes nysgerrighed vakt.

Derefter gik hun i krig med håndlavede sæber, som blev lavet i det lille daværende køkken i Ålborg. Produktionen blev så stor, at Iben og hendes mand Jan, var nødt til at finde nogle professionelle rammer at fortsætte produktionen i. Kort tid efter blev sæberne hurtig udvidet med scrubs, cremer, olier, mm.

Alt bliver produceret af rene, naturlige og danske råvarer.

Stor guide: Badeanstalten

Alt dette bliver produceret på deres virksomhed, som ligger i Nørresundby. Og alle produkter er lavet af danske, naturlige, rene og allerhelst lokale råvarer, og en af disse råvarer er bl.a. birkesaft fra en skov i det nordjyske.

Idéen med Badeanstalten var at skabe et wellness brand, som man kan tage med ud på badeværelset, lukke døren og så ellers bare pleje sin hud og krop, samt koble fuldstændig af fra en travl hverdag.

Badeanstalten er flyttet ind på mit badeværelse.

Jeg har været SÅ heldig at få lov at teste rigtig mange af produkterne fra badeanstalten, og de har fået lov at blive efterfølgende:)

Jeg er helt forelsket i designet på produkterne!

Jeg har prøvet rigtig mange produkter, men jeg fandt hurtigt mine favorit produkter, og dem vil jeg fremhæve i dette indlæg.

Fodfilen

Stor guide: Badeanstalten

Der er helt sikkert andre end mig, der har problemer med ru og tør hud på fødderne, og for mit vedkommende er det især på mine hæle, at jeg har problemet. Jeg har ledt efter en fil, som var tilpas grov, for det skal den være til mine hæle. Man må sige at denne her fra Badeanstalten er ret grov, så det kræver altså også, at man har meget ru hud på fødderne, for at kunne bruge den. Men den er god og effektiv.

Vagabond Fodcremen

Når jeg har brugt fodfilen de steder, det er nødvendigt, så smører jeg mine fødder ind i fodcremen fra Badeanstalten. Den indeholder shea butter, som gør underværker for ru og tørre fødder, og så dufter den dejlig frisk af pebermynte og eucalyptus. Det er en god og anvendelig fodcreme, som trænger hurtig ind i huden.

Find Fodfilen lige her:
Badeanstalten Fodfil

Find Vagabond Fodcremen lige her:
Badeanstalten Vagabond Fodcreme 100 ml

Badeanstalten Dans På Roser Saltscrub

Stor guide: Badeanstalten

Bodyscrub for mig, er noget af det vigtigste på et badeværelse. Jeg bruger en bodyscrub ca. en gang om ugen, for at fjerne døde hudceller, og min hud efterlades altid mere glat og blød, når jeg har brugt en scrub. Denne her dufter dejlig af roser og jasmin, og så er den en fornøjelse at “arbejde” med.

Badeanstalten Dans På Roser Badesalt

Stor guide: Badeanstalten

Jeg har aldrig prøvet en badesalt før, men det har jeg nu. Jeg bruger den når jeg er i karbad og faktisk også til mit fodbad. Denne badesalt dufter også af roser og jasmin, og jeg føler at mit karbad bliver lidt mere lækkert med lidt badesalt i. Og igen efterlades min hud dejlig blød.

Find Badeanstalten Dans På Roser Saltskrub her:
Badeanstalten Dans På Roser Saltskrub 550 gr.

Find Badeanstalten Dans På Roser Badesalt her:
Badeanstalten Dans På Roser Badesalt 300 gr.

Badeanstalten Traditionel Flydende Sæbe Hvid Te

Stor guide: Badeanstalten

Hvid te tænkte jeg, det lyder lækkert. Men jeg må indrømme, at jeg ikke er så vild med duften i denne sæbe, men så er det jo godt, at den findes med andre dufte, for konsistensen er virkelig skøn. Og den er meget drøj, så der skal ikke så meget sæbe til, for at få hænderne helt rene og ikke mindst bløde.

Men jeg er til gengæld blevet kæmpe fan af deres sæbebar. Her har jeg valgt den der hedder Drømmefragmenter, nok mest pga. af sæbens smukke mørke farver, som passer perfekt til mit badeværelse. Den har en frisk og syrlig duft af citrusgræsolier, som har en stimulerende virkning på hænderne.

Find Badeanstalten Sæbe Drømmefragmenter her:
Badeanstalten Sæbe Drømmefragmenter 150 gr.

Find Badeanstalten Traditionel Flydende Sæbe Hvid Te her:
Badeanstalten Traditionel Flydende Sæbe Hvid Te 300 ml

4 produkter fra Badeanstalten du også skal tjekke ud!

Stor guide: Badeanstalten

Jeg vil lige hurtigt nævne 4 ting mere, og så må jeg hellere stoppe, for jeg kan jo bliver ved :-)

1. Badeanstalten Ansigtsbørste

En ansigtsbørste til kun 20,- det skulle da prøves. Den går ind og optimerer virkningen af skummende renseprodukter, fjerner døde hudceller og løsner urenheder. Og min hud føles ren og frisk bagefter.

Find Ansigtsbørsten lige her:
Badeanstalten Ansigtsbørste

2. Badeanstalten Ansigtsolie

Stor guide: Badeanstalten

Vi bliver ved ansigtet, for jeg prøvede nemlig også at teste en ansigtsolie. Jeg har også andre ansigtsolier, og kunne altså ikke mærke den store forskel fra mine andre olier. Men olien her fra Badeanstalten dufter skønt af kamille og appelsin, og er fremstillet af 100% naturlige råvarer, som gør huden blød og smidig. Det gav helt klart olien nogle ekstra point. Så den får også lov at blive på mit badeværelse.

Find Ansigtsolie E-Vitamin lige her:
Badeanstalten Ansigtsolie E-Vitamin 30 ml

3. Badeanstalten Læbepomade

Jeg har helt klart fundet min favorit læbepomade. Og det er udelukkende fordi den dufter og smager af lakrids, og selvfølgelig også fordi den gør mine læber bløde og velplejede. Så den kan jeg vidst godt kalde min FAVORIT nr. 1.

Jeg er vild med den!

Find Læbepomade Lakridsrod lige her:
Badeanstalten Læbepomade Lakridsrod 5 ml

4. Bade- og massageolie

Stor guide: Badeanstalten

Badeolie og massageolie med forfriskende citrus, det lyder da ret lækkert ik? Og det er det også. Mine ben har været super tørre her henover vinteren, men det er de ikke længere og det kan jeg takke denne kropsolie for. Hvis jeg lukker øjnene, og dufter til olien, så kan jeg næsten tænke mig tilbage, til de luksuriøse wellness ophold jeg har været på. Så jeg putter gerne lidt olie i mit karbad, så jeg rigtig kan nyde duften.

Find Badeolie og Massageolie Citrus lige her:
Badeanstalten Badeolie Og Massageolie Citrus 150 ml

Som I kan se på billederne, har jeg prøvet mange flere af Badeanstaltens produkter, og kan varmt anbefale alt det jeg har prøvet. Så spring ud i wellness til hjemmet og endda til rigtig gode priser.

Se resten af Badeanstaltens udvalg her

Mangler du mere inspiration til lækre, naturlige produkter? Så gå glad i bad med KORRES

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...