Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar penge på Youngblood!

Spar penge på Youngblood!

Rabat på Youngblood

Jeg har her fundet tre produkter frem fra mærket Youngblood, to Crushed mineral blushes og en børste dertil.

Makeup til tør hud

Mineral produkter er gode til personer med tør hud.

Der er lysreflekterende partikler i mineralprodukter, som gør, at produkterne reflekterer lyset, og derved bliver der skabt en rigtig flot glød til huden. Ved brug af mineral produkter opdager man ikke den tørre hud, da mineralprodukterne ”snyder” folk til at tro, du har en glødende smuk hud.

Jeg har anskaffet mig den lyse blush, som hedder Tulip. Personligt bruger jeg Tulip som en highlighter, da den er lidt for lys til mig, og fungerer derfor bedre til at fremhæve mine kindben. Den giver et super flot skær, og er rigtig god, hvis du ikke vil have den voldsomme highlight.

Derudover har jeg fået fat i Youngbloods blush, Adobe. Adobe er i forhold til Tulip meget mørk, og derfor bruger jeg Youngbloods blush, som bronzer for at varme ansigtet op. Hvis du af natur er mørkglødet, vil jeg bruge Adobe som blush eller til at skabe definition til ansigtet. Adobe er en mere neutral farve, og indeholder ikke pink nuancer.

Til de to blushes vil jeg bruge Youngbloods Natural Hair Contour Blush brush til at påføre dem med.

Børste med gedehår

Hårene på børsten er ikke så tætte, altså ikke så kompakte hvilket gør, at børsten ikke opfanger for meget produkt af gangen. Det gør børsten perfekt til blushes, bronzers og konturering af ansigtet, da man som udgangspunkt vil arbejde med lidt produkt af gangen for ikke at få farverne til at se for voldsomme ud.

Hårerne på børsten er naturlige, og er gedehår.

Follow

Jeg hedder Kamilla, jeg er 22 år gammel og uddannet hår- og makeupartist. Jeg har været i beautybranchen i en del år nu, jeg har både arbejdet som salgsassistent i Matas og som makeupartist hos Mac. Derudover har jeg også lavet lidt freelance hår- og makeupartist arbejde. Jeg blogger hos nicehair.dk og på min egen blog kamillabrun.com

Relaterede produkter

Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush
Vejl. pris 225,00 kr
Din pris 180,00 kr
Loading...