Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sommerkulør med god samvittighed

Sommerkulør med god samvittighed

Solcremen er din nye bedste ven

Nu begynder sommeren endelig at vise sig fra sin pæne side, men er du klar? Er du klar til, at de vinterblege ben for alvor skal frem, og har du fået købt solcreme, så du kan bade i solen med god samvittighed. Ellers vil du her få et par gode råd til at opnå den helt rette sommerkulør, samtidig med at du beskytter din hud.

Ungdommelig hud er noget de fleste ønsker, og det der kan sætte en stopper for denne drøm, er solens stråler. Disse stråler kan ikke ses med det blotte øje, men de kan forårsage alvorlige skader i form af forbrændinger, som på længere sigt kan betyde for tidlig ældning af huden. Derudover kan overdreven solbadning uden beskyttelse betyde en kraftig øget risiko for hudkræft, som er den hyppigste type kræft i Danmark. Så på med den solcreme!

Gode råd om solcreme

  1. Der findes et utal af varianter af solcreme, og skal solbeskyttelse blive en integreret del af din hverdag, så er det altid en god ide at finde din favorit. Skal det være en creme, gel eller lotion? - Alle virker lige godt, men vælg altid en vandfast.
  2. Med det UV-indeks vi har i Danmark, så er en faktor 15 som udgangspunkt tilstrækkelig for de fleste. Det er dog vigtigt at tage højde for hudtype og nuance. Hvis man har sart og lys hud, bør man bruge en højere faktor. Hvis man skal syd for grænsen, bør man også pakke mere end en faktor 15.
  3. Vær ikke nærig med mængden. De fleste danskere bruger en alt for lille mængde solcreme, og opnår derved langt fra den optimale beskyttelse. Som udgangspunkt skal der bruges én håndfuld til én krop. Et godt råd er at undgå sprays, da de gør det svært at dosere den rette mængde.
  4. Giv solcremen tid at virke, og påfør den gerne 10-15 minutter inden solbadning. Derudover bør man smøre sig igen, hvis man har badet i længere tid, svedt eller tørret sig grundigt med et håndklæde.
  5. Solcreme forlænger ikke den tid man kan tilbringe i solen, så til trods for at man har brugt solcreme, så bør man ikke ligge og stege. Solcreme kan ikke blokere solens stråler 100%, og bør derfor kombineres med tøj og skygge.

En fantastisk opfindelse

Det er sådan vi betegner makeup med solbeskyttelse. Dette kan og bør ikke erstatte den vigtige solcreme, hvis du skal bade i solen hele dagen. Men det er et skønt supplement til en ansigtssolcreme, som tilsammen vil give dig den optimale solbeskyttelse i dagligdagen. Et godt råd er at bruge makeup med solfaktor året rundt, for på den måde altid at beskytte huden i ansigtet.

Få hurtigt en lækker kulør

Har du ikke tålmodighed til, at sommerkuløren skal komme ved at tilbringe flere timer i solen? Du skal måske til et arrangement lige om lidt, hvor sommerkjolen skal tages frem, og de vinterblege ben ikke længere kan skjules. Så fat mod, vi ved hvordan du kan skabe en lækker sommerkulør på kort tid.

Hvis man endnu ikke har opnået den ønskede sommerkulør ved hjælp af sommersolen, så er der heldigvis andre måder. Det er heldigvis ikke længere så hyppigt, at der tyes til solarierne, hvis usunde effekter efterhånden har overbevist de fleste. Selvbrunere er derimod både let anvendelige, langt sundere og giver hurtige resultater. Du kan finde selvbrunere både som creme, mousse og spray, og der burde derfor være noget lige for dig. Find et stort udvalg hos NiceHair lige her: Selvbruner.

Gode råd om selvbruner

  1. Giv dig god tid. For at undgå for mange skjolder og striber, så er det vigtigt, at du giver dig selv god tid til at påføre den valgte solcreme på den rette måde.
  2. Forbered huden. Jo bedre huden er forberedt, desto bedre og mere holdbart et resultat, vil du opnå. Huden forberedes ved at blive skrubbet, enten med en hamphandske eller en skrubbecreme i badet, hvor du bør være særligt opmærksom på de tørre områder som hæle, knæ og albuer. Efter badet smører du hele kroppen med bodylotion. Herefter kan selvbruneren påføres. Hvis du ikke bruger en handske, så husk altid at vaske hænderne grundigt efter påføring.
  3. Om selvbruneren kommer som mousse, creme eller spray, så er det vigtigt, at det fordeles i et jævnt lag. Du bør især være opmærksom på at arbejde cremen godt ind.
  4. I dagene efter at have påført selvbruner skal du være god til at bruge bodylotion, da dette er med til at forlænge selvbrunerens virkning.
  5. Hvis du ønsker at holde farven vedlige, så er det vigtigt at gentage påføringen løbende. Efterhånden som sommeren skrider frem vil den naturlige kulør tage over.

Med disse råd om solcreme, solfaktor og selvbruner er vi nu sikre på, at du vil kunne opnå en fantastisk sommerkulør med god samvittighed.

Find alle vores solprodukter her: Solprodukter

Vi ses i solen!

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...