Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sommerklar: Bronzed makeup look

Jeg elsker, når sommeren kommer, og man kan eksperimentere med flere gyldne farver i ansigtet. Til dette makeup look har jeg brugt Youngbloods Contour Palette, som jo simpelthen fungerer perfekt til et bronzed look.

Sommerklar: Bronzed makeup look

Det er et musthave til sommeren!.

Udover det så elsker jeg MACs øjenskygger - de er så pigmenteret og kommer i alverdens farver og nuancer. Til dette look brugte jeg farverne Retro Speak, Malt, Haux og Folie. Det blev så fint og nogle af øjenskyggerne havde en fin lilla/lyserød undertone, som gav looket lidt farve, men stadig i de dæmpede lækre farver.

Så har jeg forelsket mig i læbestiften "Touch The Earth" også fra MAC, den er i den smukkeste jordfarve og satte bare prikken over i'ét på looket.

Disse produkter er klart nye musthaves!

Sommerklar: Bronzed makeup look Sommerklar: Bronzed makeup look

Læs mere om produkterne her:
MAC Mineralize Rich Lipstick
MAC Eye Shadow Refill Pan
Youngblood Contour Palette

I MAC paletten her, har jeg brugt de øverste farver undtagen de to første fra venstre, og i anden række har jeg brugt den første fra venstre.

Sommerklar: Bronzed makeup look
Follow
Rikke Mulbjerg

Jeg hedder Rikke og er 18 år gammel. Jeg har altid interesseret mig for mode og har en stor kærlighed til makeup. Jeg har derfor besluttet mig for at starte min egen blog op: http://nouw.com/rikkemulbjerg - for at kunne dele mine personlige erfaringer. Samtidig blogger jeg her på NiceHair og jeg håber I har lyst til at følge med.

Loading...