Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB OVER 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Solbeskyttelse

Undgå solskader - brug solcreme

Solbeskyttelse

Sommeren er her endelig og det er fristende at være ude så meget som muligt og nyde den dejlige varme sol. Efter en lang vinter og et forår uden sol på huden og en smule mangel på D-vitamin, er det sundt for både krop og sjæl med lidt solstråler. Men det er vigtigt at ha' respekt for solen, for ifølge Kræftens Bekæmpelse, har langt de fleste tilfælde af hudkræft en sammenhæng med solbadning.

Solbeskyttelse

Hvis vi tager et større hensyn, når vi er ude i solen, vil det føre til færre tilfælde af hudkræft. Det er heldigvis let at være smart, når det gælder solbadning og herunder finder du fire solbeskyttelsesregler, som er gode at huske på.

Solbeskyttelsesregler

Solbeskyttelse
  1. Hold pauser fra solen, specielt imellem kl 12 og 15, hvor solen er på sit højeste og det er let at blive forbrændt. Du kan f.eks ligge i skyggen og læse en god bog.
  2. Brug solcreme med høj faktor, og smør dig ofte. Brun bliver du uanset!
  3. Brug tøj, solhat og solbriller som beskyttelse.
  4. Undgå brug af solarium! Ifølge Kræftens Bekæmpelse vil brug af solarium øge risikoen for hudkræft, da huden dermed bliver eksponeret for flere UVA-stråler end ved naturlig solbadning. Årsagen til at UVA-stråler kan være medvirkende til forhøjet risiko for kræft er, at de trænger dybere ind i huden end UVB-strålerne, så dit væv kan blive skadet og det kan resultere i hudkræft.

Dejlig tropisk solcreme

Solbeskyttelse

Da jeg var yngre, lå jeg ude i solen midt på dagen, indsmurt i masser af sololie, og strakte mig i solens stråler. Brun blev jeg, men jeg tror ikke det var helt heldig for huden. Nu har jeg heldigvis lært, altid at bruge solcreme med høj solfaktor, specielt i ansigtet og på brystet, hvor det er lettest at blive forbrændt. Jeg har fået muligheden for at prøve en række solprodukter fra COOLA som hedder Sport Sunscreen Spray Pina Colada, Classic Sport Sunscreen Fresh Mango og Sport Liplux, som er en læbepomade med SPF 30. Læberne kan faktisk også blive solbrændte, så det er vigtig med høj faktor på dem også.

Jeg er ret begejstret for COOLA produkterne.

Solbeskyttelse

Som en lille ekstra bonus - udover at de beskytter i mod de farlige UV-stråler - så dufter de nemlig også himmelsk. Det er meget mere lækkert at smøre sig ind i solcreme, når de eksempelvis dufter af Pina Colada og mango. COOLA laver økologiske, rene og miljøbevidste produkter, med vitaminer og naturlige ingredienser. Et stort plus er, at de også er uden parabener, petroleum og phthalater.

Undgå uren hud pga solcreme

Solbeskyttelse

En ting jeg synes er dumt med solcreme er, at der stort set altid er masser af olie i cremerne, som kan give en uren hud. Heldigvis er der efterhånden kommet en del produkter på markedet, som du trygt kan smøre i ansigtet, uden at porerne bliver stoppet til igen. Murad Suncare Oil-Free Sunblock er en let solcreme til ansigtet, som beskytter huden uden at være meget olieret. Den indeholder mange effektive ingredienser, og hjælper imod problemer såsom solskader, for tidlig aldring af huden og dehydreret hud. Den er også så tilpas lille, at den er let at have med sig i tasken, så du hele tiden kan smøre dig efter behov.

After-sun

Solbeskyttelse

Det er også vigtigt at pleje sin hud, efter man har været ude i solen, for da trænger den til lidt ekstra fugt. COOLA Radical Recovery After-Sun Lotion indeholder Agavenektar, som tilfører en masse fugt og pleje til huden. Den er drøj i brug, let at smøre på huden, og dufter også godt. Hvis du husker at smøre dig ind i after-sun, vil du også opnå en mere jævn og flot brun farve.

Så nu håber jeg, at du bruger solbeskyttelse denne sommer og undgår at blive solbrændt. Rigtig god sommer! :)

Solbeskyttelse
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...