Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Smukke røde læber som holder i timevis!

Smukke røde læber som holder i timevis!

Når valget kommer til læbestift, ved jeg godt, hvad jeg går efter. Først og fremmest skal den blive på sin plads, derefter skal den være nem at arbejde med og til sidst skal den holde. Når jeg siger holde, så mener jeg, at jeg gerne vil kunne tage en shoppetur på Strøget og drikke en latte uden at læbestiften er røget halvt af og har mistet farven når jeg er færdig.

Men kan det lade sig gøre?

Svaret er: Ja! Jeg har testet læbestiften Ruby Woo fra MAC, og den lever helt sikkert op til mine forventninger. Jeg vil også senere vise jer, hvordan jeg lægger min læbestift.

Min test varede i tre timer, og den gik ud på, at jeg skulle mødes med min veninde ved Rådhuspladsen og tage en shoppetur. Klokken var 10 da vi mødtes og der havde jeg lagt min læbestift hjemmefra - som jeg har vist jer hvordan nedenfor.
Vi var bl.a. i tøjbutikker og prøvede tøj, som skulle over hovedet, grinte og snakkede og fik på halvvejen en latte. Vi sluttede strøgturen af i Magasin, hvor jeg gik på toilettet og tjekkede min makeup. Jeg havde undervejs på turen tjekket i mit lille makeupspejl, at jeg ikke var rød op ad kinden efter tøjprøvningen, eller at den var smittet af på tænderne.
Den sad så fint, og det gjorde den også, da jeg til slut tjekkede min makeup. Det var faktisk først, da vi havde spist frokost kl. 13.30, at jeg følte, at den skulle have en opfrisker.

Her er min læbe-rutine

Smukke røde læber som holder i timevis!

Jeg starter altid med en lipliner. Den gør, at læbestiften ikke flyder ud over læbekanten, og den giver en flot skarp linje på læberne. Jeg begynder med at tegne min amorbue, fordi jeg synes det er nemmest at opnå et symmetrisk resultat på den måde.

Smukke røde læber som holder i timevis!

Herefter er det bare at følge læbekanten hele vejen rundt.

Smukke røde læber som holder i timevis!

Når læberne er tegnet op, påfører jeg læbestiften inden for mit optegnede felt. Jeg synes denne læbestift fra Mac er utrolig nem at lægge på, og man kan tydeligt fornemme, at den er fyldt med pigmenter, så man skal ikke lægge flere lag på.

Smukke røde læber som holder i timevis!

Denne Ruby Woo er en mat læbestift, hvilket jeg synes er enormt smukt og lækkert. Det gør også, at man kan bruge den til hverdag, fordi der ikke er noget shiny eller perlemor i.

Smukke røde læber som holder i timevis!

Til slut vil jeg bare give denne læbestift min varmeste anbefalinger og nævne, at du trygt kan have den på, uden konstant at tjekke om den sidder pænt.

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Loading...