Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Smukke læber der holder hele natten

Man kan altid påføre en smuk læbestift. Rød læbestift er en sikker vinder til både hverdag og fest, og jeg elsker at prøve nye farver.

Smukke læber der holder hele natten

Denne læbestift er fra Jane Iredale og hedder PureMoist. Den indeholder bl.a. nærende olier og kaffebønneekstrakt, som beskytter læberne - samt økologisk brombær- og granatæbleekstrakt, som giver en god smag.

Smukke læber der holder hele natten

Jane Iredale er blevet en af mine favorit mærker, for udover at lave lækre produkter, er de heller ikke testet på dyr. De indeholder ikke kunstige farvestoffer, parfume, talkum eller parabener.

Farven på denne læbestift hedder Cindy, en lidt dybere og flot rød nuance, som jeg tror klæder de fleste. Jane Iredale Lip Pencil er i farven Crimson, og passer perfekt sammen med Cindy.

Sådan får du et holdbart resultat

Der findes et par små tricks, som kan få læbestiften til at holde længere, og sørge for at den ikke skrider ud over læbekanten. Følg disse små steps, så er jeg sikker på, at du kommer til at have smukke læber hele natten.

1. Start med et let lag foundation eller concealer på læberne.

Smukke læber der holder hele natten

2. Brug Jane Iredale liplineren og tegn den læbeform du ønsker. Her kan du følge formen på dine læber, eller prøve dig frem med andre former.

Smukke læber der holder hele natten

3. Hvis du laver en fejl, kan du nemt rette det til med en vatpind.

Smukke læber der holder hele natten

4. Fyld resten af læberne med liplineren. Farven på liplineren påvirker farven på læbestiften, så det er vigtigt at bruge en matchende farve, for at få det bedste resultat.

Smukke læber der holder hele natten

5. For at forhindre at liplineren skrider ud over læbekanten, fyld forsigtigt med lidt foundation/concealer på ydersiden. Her kan du bruge fingrene eller en børste.

Smukke læber der holder hele natten

6. Til slut påfører du Jane Iredale PureMoist læbestiften. Her kan du bruge en læbebørste for et mere nøjagtigt resultat - eller bare påføre den direkte fra beholderen.

Smukke læber der holder hele natten Smukke læber der holder hele natten
Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...