Slut med tørre læber

Er du også træt af tørre og sprukne læber? Så har jeg et lækkert tip til dig!

Det danske kvalitetsmærke Ecooking har efterhånden fået udviklet en masse lækre hudplejeprodukter, produceret med fokus på at være god ved huden og miljøet. Hele serien er fuldstændig fri for parabener, der er ingen kunstige farvestoffer i, og derudover indeholder de 100% rene og økologiske olier og en masse vitaminer, som din hud vil synes er fantastisk. Jeg har kigget lidt nærmere på produkter til læberne, da det ofte er en lidt overset kategori indenfor hudpleje.

Jeg faldt over Ecooking Lip Scrub, der er en peelende scrub til læberne. Det er først i de senere år at jeg har brugt læbescrub, og det kan faktisk være lidt vanskeligt at finde en god én. Det kan også laves selv, men jeg synes ofte, at jeg ender ud med et meget fedtet resultat i den nedre del af ansigtet. Denne læbescrub fra Ecooking er slet ikke fedtet efterfølgende, men jeg får derimod følelsen af sunde og fugtede læber.

Den indeholder økologisk rørsukker, hvilket er det, der giver den peelende effekt. Derudover er der økologisk sheasmør og abrikoskerneolie i, og så er den spækket med E-vitaminer. Denne scrub er så naturlig, at den endda kan spises! Så du skal ikke være nervøs, hvis du får det ind i munden når du bruger den.

Sådan bruges den:

Jeg plejer at fugte mine læber lidt, hvorefter jeg påfører en smule produkt med en finger. Derefter gnider jeg scrubben i cirkulære bevægelser på læberne i ca. 5 minutter. Det er supersundt for blodcirkulationen, og du får de fineste rosa læber efterfølgende.
OBS Hvis mine læber er sprækket, er jeg lidt forsigtig omkring, men det er vigtigt at få scrubbet læberne for at pleje læberne.

Efterfølgende påfører jeg en læbe balsam for at give endnu mere fugt. Jeg er pjattet med Ecooking Lip Balm Granatæble der dufter helt fantastisk af granatæble, og har en dejlig cremet konsistens. Den indeholder 3 forskellige slags økologiske olier og naturlig bivoks, hvilket er sundt for tørre læber.

Ecooking har derudover lavet en neutral udgave nemlig Ecooking Lip Balm Neutral også en med kølende mint.

Vil du se, hvad Ecooking ellers har at byde på, så se hele udvalget lige her på nicehair!

By Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg syn…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Ecooking Lip Scrub 30 ml
Din pris 69,00 kr
Ecooking Lip Balm Granatæble 15 ml
Din pris 69,00 kr
Ecooking Lip Balm Neutral 15 ml
Din pris 69,00 kr

Nyeste

Føntørring uden smerter

Hvis du har langt eller tykt hår, eller måske gigt i håndleddene, kender du sikkert til smerterne ved at føntørre hår. Jeg har fundet en god føntørrer, der minimerer disse smerter!

Hårets redning til vinter

Få sundt og glansfuldt hår i vinterperioden ved at bruge..... Få svaret her

Relancering af det nye Rønsbøl

Vi har ventet længe, og nu skete det! Relanceringen af det danske hudplejemærke Rønsbøl er kommet!

Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt