Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Slut med tørre læber

Er du også træt af tørre og sprukne læber? Så har jeg et lækkert tip til dig!

Slut med tørre læber

Det danske kvalitetsmærke Ecooking har efterhånden fået udviklet en masse lækre hudplejeprodukter, produceret med fokus på at være god ved huden og miljøet. Hele serien er fuldstændig fri for parabener, der er ingen kunstige farvestoffer i, og derudover indeholder de 100% rene og økologiske olier og en masse vitaminer, som din hud vil synes er fantastisk. Jeg har kigget lidt nærmere på produkter til læberne, da det ofte er en lidt overset kategori indenfor hudpleje.

Slut med tørre læber

Jeg faldt over Ecooking Lip Scrub, der er en peelende scrub til læberne. Det er først i de senere år at jeg har brugt læbescrub, og det kan faktisk være lidt vanskeligt at finde en god én. Det kan også laves selv, men jeg synes ofte, at jeg ender ud med et meget fedtet resultat i den nedre del af ansigtet. Denne læbescrub fra Ecooking er slet ikke fedtet efterfølgende, men jeg får derimod følelsen af sunde og fugtede læber.

Slut med tørre læber

Den indeholder økologisk rørsukker, hvilket er det, der giver den peelende effekt. Derudover er der økologisk sheasmør og abrikoskerneolie i, og så er den spækket med E-vitaminer. Denne scrub er så naturlig, at den endda kan spises! Så du skal ikke være nervøs, hvis du får det ind i munden når du bruger den.

Sådan bruges den:

Jeg plejer at fugte mine læber lidt, hvorefter jeg påfører en smule produkt med en finger. Derefter gnider jeg scrubben i cirkulære bevægelser på læberne i ca. 5 minutter. Det er supersundt for blodcirkulationen, og du får de fineste rosa læber efterfølgende.
OBS Hvis mine læber er sprækket, er jeg lidt forsigtig omkring, men det er vigtigt at få scrubbet læberne for at pleje læberne.

Efterfølgende påfører jeg en læbe balsam for at give endnu mere fugt. Jeg er pjattet med Ecooking Lip Balm Granatæble der dufter helt fantastisk af granatæble, og har en dejlig cremet konsistens. Den indeholder 3 forskellige slags økologiske olier og naturlig bivoks, hvilket er sundt for tørre læber.

Slut med tørre læber

Ecooking har derudover lavet en neutral udgave nemlig Ecooking Lip Balm Neutral også en med kølende mint.

Vil du se, hvad Ecooking ellers har at byde på, så se hele udvalget lige her på nicehair!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...