Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Skal du snart på skiferie?

Skal du snart på skiferie?

Skiferie er en perfekt måde at holde ferie på, da man kommer væk fra hverdagens stress og ikke mindst får masser af frisk luft og motion.

Der er ikke noget bedre end at klæde sig rigtig godt på, gå ud i solskin og glimtende hvide pister. Med sådan et lækkert vejr, kan det ikke andet end at blive en fantastisk skiferie.

Men pas på.....

Skal du snart på skiferie?

For skiferien kan være rigtig hård ved din hud, da huden nemmere tørrer ud. Så husk at forberede dig til skiferien og sørg for at beskytte din hud.

Sne som ligger, altså gammel sne, reflekterer 50% tilbage, hvor nyfalden sne kaster 90% af sollyset tilbage. Så pas ekstra godt på, for du får UV-strålerne tilbage i forstærket form.

Det er vigtigt at undgå solskoldning og sprukne læber på din skiferie, så derfor skal du huske, at tage de rigtige produkter med. For at beskytte din hud mest muligt, er det vigtigt at solcremen indeholder en høj faktor, da vinterluften er meget tør.

Man skal ikke gnide solcremen helt ind i huden, for så kan den miste sin effektive beskyttelse. Derimod skal man lade det sidde, så man kan se den - så den selv får lov at trænge ind i huden. Smør solcreme på ca. hver tredje time, for at beskytte huden hele dagen på de solrige pister.

Solen er også vigtig for dig og din hud

Skal du snart på skiferie?

D-vitaminer er utrolig vigtig for din hud og for din krop generelt! Derfor er skiferie også en rigtig god ting, da huden bliver beriget med en masse dejlige D-vitaminer. Disse D-vitaminer har masser af gode egenskaber. De er gode for dine bumser, styrker immunforsvaret, gør dig mere glad og giver dig energi og forebygger knogleskørhed mm. Så lad ikke solens stråler afskrække dig helt, men vær derimod forberedt med de rigtige solprodukter.

Jeg vil anbefale disse solprodukter til skiferien:

HUSK læberne

Skal du snart på skiferie?

Læberne er også udsatte når du suser ned af pisterne. Derfor er det også vigtigt med en god læbepomade - gerne med høj faktor og selvfølgelig beskyttelse.

Prøv også at undgå at slikke på læberne, da det gør det hele meget værre. Så sørg for altid at have en læbepomade i en af de mange lommer i din skijakke.

Jeg vil anbefale disse to læbepomader til din skiferie:

Den første jeg anbefaler er Dermalogica Climate Lip Treatment som er plejende, som heler og beskytter læberne. Den er specielt designet til at beskytte læberne mod klima- og miljøpåvirkninger, som fx. ekstreme temperaturer.

Den anden er Coola Sport Liplux Spf 30. Den giver læberne en høj UVA/UVB beskyttelse og har faktor 30. Den indeholder en masse vitaminer og antioxidanter, som beskytter og nærer læberne.

Husk ansigtscremen

Skal du snart på skiferie?

Når du nu kommer ind efter en lang dag, så har din hud brug for en rigtig god og fed ansigtscreme, da huden bliver meget tør af den kolde luft. Der vil jeg anbefale Rønsbøl Repair Cream eller Day Cream:

Se mere hvordan du kan beskytte din hud i vinterkulden

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Relaterede produkter

Loading...