Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ AL MAKEUP OG HUDPLEJE - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Beskyt din hud i vinterkulden

Beskyt din hud i vinterkulden

Vinteren er hård mod huden, og især i ansigtet, da man ikke kan dække ansigtet til, på samme måde som at tage handsker og hue på.

Hudens naturlige barriere i ansigtet udsættes for stor belastning i den kolde vintertid og det er især den store temperaturforskel mellem ude og inde i vintermånederne, som påvirker huden. Huden kan hurtig blive udtørret og irriteret, og miste sin naturlige fugtighed i de tørre omgivelser, hvilket kan resultere i at huden kan begynde at skalle.

Det er ikke kun ansigtet der kan blive udsat for disse irritationer, men hele kroppen kan blive ramt.

Jeg vil nævne nogle ting du kan gøre for at passe bedre på din hud i vinterperioden.

1: Når du bader må vandet ikke være for varmt, da det er med til at fjerne fugten fra din hud. Nøjes med lunkne bade, og det samme gælder, når du renser dit ansigt hver aften.
2: Undgå at bruge scrub både i ansigtet og på kroppen, da det kan forværre irritationer. (Dette gælder hvis din hud har tendens til at blive rød og irriteret i forbindelse med tørhed, ellers kan det varmt anbefales at bruge en god scrub) 3: Brug en ansigtscreme med mere fugt, og med minimum SPF 15 hver eneste dag.
4: Smør dig rigtig godt ind i bodylotion eller en bodycreme hver eneste dag.
5: Hænderne er også meget udsat i vinterkulden, derfor er det vigtigt med en god håndcreme.

Mit favorit produkt

Beskyt din hud i vinterkulden

Jeg har fundet det helt rigtige produkt til min hud. Jeg løber 2-3 gange i ugen udenfor, uanset om det regner, sner eller er frostvejr. Min kosmetolog anbefaler at jeg skal passe ekstra godt på min hud omkring kinderne, da jeg har tendens til rødme og i værste fald små kar sprængninger, hvis jeg ikke passer på.

Jeg fik anbefalet at prøve Barrier Repair fra Dermalogica, og jeg har nu brugt den i nogle måneder. Jeg anvender den ikke hver dag, men altid de dage jeg løber. Den lægger sig faktisk som en lille hinde på huden, og man føler sig virkelig “beskyttet” mod alt slags vind og vejr.

Jeg har også haft rigtigt tør hud på hagen, og også dette har cremen formået at reducere.

Alt i alt en perfekt creme til både mænd og kvinder der er meget ude, og ønsker at passe ekstra godt på sin hud. Og hvem gør ikke det? :-)

Dermalogica Barrier Repair er en helt speciel og unik fugtighedscreme, som er perfekt til en sart og sensitiv hudtype. Huden bliver styrket og er beskyttet mod miljøpåvirkninger og indeholder E- og C-vitaminer, som effektivt stimulerer collagendannelsen i huden.

Mine andre yndlings produkter til den kolde tid!

Beskyt din hud i vinterkulden

Find og læs mere om cremen her:

Find ansigtscremen her:

Find bodylotionen her:

Find håndcremerne her:

Vi er glæder os nok alle sammen til sommer, men husk nu at nyde den smukke vinter!

Se med her, når vi finder Winter Wanties

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...