Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

30% PÅ MAKEUP FRA CLINIQUE, LAVINDE, CLARINS... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan overhaler du vinterhuden

Sådan overhaler du vinterhuden

Vinteren nærmer sig, og det samme gør den tørre triste hud. Derfor vil jeg vise to fantastiske produkter for jer, som virkelig gør en forskel på din vinterhud.

Murad Rapid Resurfacing Peel er en ny og meget effektiv peeling til ansigtet med mange gode fordele. Den både udjævner huden, minimerer ældningstegn, giver en flot glød og lysner huden. Alt dette kommer i en lille serviet, som gør det nemt at påføre målrettet områder, så døde hudceller fjernes og alle områder renses grundigt.

Det er en meget aktiv peeling, den indeholder 10% glycolsyre, som får en træt og trist hud til at virke mere klar og blød. Den indeholder C-vitamin som er et antioxidant, der giver en fantastisk glød og lakridsrodsekstrakt, som har en beroligende effekt og minimerer irriteret hud.

Anvendelse:

Sådan overhaler du vinterhuden

I æsken findes 16 breve, som hver indeholder 1 serviet. For at få den optimale virkning, skal de bruges 2-3 gange i ugen. Huden afrenses, og derefter bruger man servietten i hele ansigtet (det er meget normalt, hvis det prikker lidt) man afslutter med en creme.

HUSK at der er meget produkt på servietten, så brug endelig det overskydende på hals og decolté og meget gerne på håndryggen.

Sådan overhaler du vinterhuden

Min favorit creme hen over vinteren er denne fra Murad; Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture

Cremen er intet mindre end fantastisk. Den er super nærende og giver masser af fugt, og holder på fugten i op til 8 timer. Og bedst af alt så fedter den ikke. Så jeg vil næsten mene, at alle kan bruge den.

Cremen indeholder mange lækre olier, som huden elsker, såsom avokado-, solsikke-, oliven- og kokosolie.

Til jer der endnu ikke har prøvet denne creme, kan jeg kun sige: "I kan ikke hurtig nok få den købt. I vil ELSKE den."

Follow
Sabina Bakkegaard

Hej, Jeg har en uddannelse som kosmetolog, fodplejer og negletekniker. Jeg arbejdede som kosmetolog og spaterapeut i 5 år, inden jeg startede som salgskonsulent. Her får jeg virkelig udlevet min passion for hudpleje, da jeg dagligt er i kontakt med mange forskellige produkter. Jeg har en kæmpe kærlighed for naturlig skønhed med en twist af glamour. Og jeg er af den mening, at skønhed kommer indefra, da huden er et spejlbillede af, hvordan kroppen har det. Men med en fornuftig blanding af hudpleje, makeup og en naturlig udstråling så kommer man langt :)

Loading...