Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Sådan laver du krøller med et glattejern

Der er masser af måder at få krøllet hår på. Du kan bruge curlere, fletninger, krøllejern, diffuser eller en af de andre tusind måder - det er bare at plukke en!!

Alle metoderne tager fra 10 minutter til 10 timer. Men der er en måde, der er lidt hurtigere, lettere og mere effektiv end de andre. Nemlig glattejernet!

Se vores udvalg af glattejern her!

Det er ingen hemmelighed eller nyhed, at du kan bruge et glattejern til at krølle dit hår med. Alligevel er der utrolig mange, der bruger glattejernet til at krølle deres hår med på en helt forkert måde. Forkert betyder, at håret bliver beskadiget og krøllerne ikke er helt runde.

Nogle vil måske tro at det skyldes glattejernet og dets størrelse, form og temperatur - og de har til dels ret. Det kan spille en rolle hvordan glattejernet ser ud, men ikke en større rolle.

Hvordan laver man så krøller med et glattejern?

Vi har derfor lavet en guide, så du fremover kan lave krøller med dit glattejern:

1. For at få de perfekte krøller, starter man ved at sprøjte varmebeskyttende i håret.
2. Tag en bunke hår (størrelsen af bunken afhænger af hvor store krøller du vil have).
3. Hold glattejernet på samme måde, som du holder på et cykelstyr - altså med et fast greb i bunden.
4. Sæt tangen på rødderne af hårlokkerne og drej glattejernet indad. Forestil dig, at du for eksempel giver den gas på en knallert, bare modsatte vej.
5. Hold denne stilling og træk glattejernet ned langs hårlokkerne, til enderne.
6. Voila - dine første krøller er lavet!

Resultatet kan variere

Jo hårdere du vrider glattejernet og hvor lang tid du tager for at trække glattejernet tilbage - bestemmer hvordan krøllerne bliver.

Alle har forskellige hårtyper og teksturer - så en direkte guide til hvordan DU skal gøre, er dette ikke. Man skal simpelthen prøve sig frem og se hvad der fungerer bedst for en selv.

At krølle dit hår med et glattejern kan spare dig masser af penge, da du kan bruge det samme værktøj til forskellige frisurer.

Husk varmebeskyttende produkter, når du glatter håret!

PSST? Glem ikke at bruge et varmebeskyttende produkt inden du glatter, krøller eller føntørrer dit hår! Når du holder glattejernet så lang tid på dit hår som du gør - når man at beskadige håret enormt. Så brug varmebeskyttende! Vi har masser af varmebeskyttende produkter, der passer til lige netop din tegnebog.

Har du hverken glattejern eller et varmebeskyttende produkt - så se her:

Udvalgte glattejern:

Mere inspiration? se guide til bløde bølger med et glattejern

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...