Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan laver du krøller med et glattejern

Der er masser af måder at få krøllet hår på. Du kan bruge curlere, fletninger, krøllejern, diffuser eller en af de andre tusind måder - det er bare at plukke en!!

Alle metoderne tager fra 10 minutter til 10 timer. Men der er en måde, der er lidt hurtigere, lettere og mere effektiv end de andre. Nemlig glattejernet!

Se vores udvalg af glattejern her!

Det er ingen hemmelighed eller nyhed, at du kan bruge et glattejern til at krølle dit hår med. Alligevel er der utrolig mange, der bruger glattejernet til at krølle deres hår med på en helt forkert måde. Forkert betyder, at håret bliver beskadiget og krøllerne ikke er helt runde.

Nogle vil måske tro at det skyldes glattejernet og dets størrelse, form og temperatur - og de har til dels ret. Det kan spille en rolle hvordan glattejernet ser ud, men ikke en større rolle.

Hvordan laver man så krøller med et glattejern?

Vi har derfor lavet en guide, så du fremover kan lave krøller med dit glattejern:

1. For at få de perfekte krøller, starter man ved at sprøjte varmebeskyttende i håret.
2. Tag en bunke hår (størrelsen af bunken afhænger af hvor store krøller du vil have).
3. Hold glattejernet på samme måde, som du holder på et cykelstyr - altså med et fast greb i bunden.
4. Sæt tangen på rødderne af hårlokkerne og drej glattejernet indad. Forestil dig, at du for eksempel giver den gas på en knallert, bare modsatte vej.
5. Hold denne stilling og træk glattejernet ned langs hårlokkerne, til enderne.
6. Voila - dine første krøller er lavet!

Resultatet kan variere

Jo hårdere du vrider glattejernet og hvor lang tid du tager for at trække glattejernet tilbage - bestemmer hvordan krøllerne bliver.

Alle har forskellige hårtyper og teksturer - så en direkte guide til hvordan DU skal gøre, er dette ikke. Man skal simpelthen prøve sig frem og se hvad der fungerer bedst for en selv.

At krølle dit hår med et glattejern kan spare dig masser af penge, da du kan bruge det samme værktøj til forskellige frisurer.

Husk varmebeskyttende produkter, når du glatter håret!

PSST? Glem ikke at bruge et varmebeskyttende produkt inden du glatter, krøller eller føntørrer dit hår! Når du holder glattejernet så lang tid på dit hår som du gør - når man at beskadige håret enormt. Så brug varmebeskyttende! Vi har masser af varmebeskyttende produkter, der passer til lige netop din tegnebog.

Har du hverken glattejern eller et varmebeskyttende produkt - så se her:

Udvalgte glattejern:

Mere inspiration? se guide til bløde bølger med et glattejern

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Loading...