Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan lægger du en flot øjenmakeup

Tit når man selv lægger sin makeup, har man en tendens til altid at bruge de samme farver, og typisk også nogle neutrale farver. Det er der heller ikke noget galt i, og flotte brune nuancer, jordfarver passer godt til alle. Men her viser vi en øjenmakeup med flotte lilla farver.

Sådan lægger du en flot øjenmakeup

Start med at dække eventuelle urenheder i huden. Her kan man bruge en concealer, hvis man ønsker det. Ofte er en pudder nok.

Derefter tegnes brynene op. Start altid med at redde brynene igennem, så hårene sidder, som man ønsker. Derefter tegner man brynene op i den ønskede facon. Når man har tegnet brynene med den ønskede farve, er det en god ide at påføre en brynvoks. Den sikrer, at der ikke er et hår, der stritter den gale vej i løbet af dagen, og den holder ligeledes på farven.

Hvis man bruger et produkt i pudderform frem for en blyant til øjenbrynene, kan man lettere tone farven, og få et flot blødt look. En blyant kan derimod give en mere skarp optegning.

Tip: Hvis du synes, du har fået for meget farve på brynene, så kan man børste lidt af farven væk med en brynbørste.

Sådan lægger du en flot øjenmakeup

Bryn

Youngblood Brow Artiste 3g - (Dark)

Inden du går i gang med øjenmakeuppen er det en god idé at lægge en primer på øjenlåget. Det gør, at din øjenskygge holder hele dagen.

Når du skal lægge selve øjenskyggen, så starter du med den mørkeste farve. Den påfører du i den yderste øjenkrog og blender godt op i globelinjen, hele vejen ind til den inderste øjenkrog. Du skal ikke være så bange for at få for meget på. Man kan altid blende farven ud med sin øjenskyggepensel, og derved nedtone looket lidt, hvis man synes, der er kommet for meget farve på.

Det, der netop er det gode ved øjenskygge er, at der er plads til at eksperimentere. Så leg med former og farver, prøv dig frem, og find ud af, hvad du synes, der klæder dig bedst. Det er jo også tilladt at have forskellige øjenskygger på i løbet af ugen, hvilket vi vist er mange, der glemmer, fordi det lige er dejligt nemt at gøre, som man altid har gjort.

Når du er færdig med den mørke farve, så vælger du en lysere tone, som du påfører fra den inderste øjenkrog og ud mod midten af øjenlåget.

Derefter tager du en hel lys øjenskygge, og påfører helt inde i øjenkrogen og oppe under brynene. Det gør man for at åbne øjet, så det ikke ser for tungt ud, selvom man bruger mørke øjenskygger.

Øjenskygger

Sådan lægger du en flot øjenmakeup

Øjenskygge palette:
Youngblood Pressed Mineral Eyeshadow Quad - (Vintage)

Øjenskygge single:
Youngblood Pressed Individual Eyeshadow - (Pink Diamond og Alabaster)

Sådan lægger du en flot øjenmakeup

Afslut med en flydende eyeliner og mascara.

Tip: Hvis du synes en flydende eyeliner kan være svær at påføre, så prøv en, der er udformet som en tusch, med en filtspids, de er typisk lidt nemmere at arbejde med.

Mascara:
Youngblood Mineral Lengthening Mascara - (Blackout)

Eyeliner:
Youngblood Eye-Mazing Liquid Liner Pen - (Noir)

Afslut makeuppen med en setting powder, som giver et flot finish på makeuppen, samt sørger for, at makeuppen holder hele dagen.

På læberne kan du sagtens nøjes med en lipgloss eller hel lys læbestift, når der nu er meget farve på øjnene.

Setting powder:

Youngblood Hi-Def Hydrating Perfecting Powder

Lip Shine: Youngblood Hydrating Lip Tint SPF 15 - (Poppy)

Her får du et før og efter billede. Kan du se forskellen?

Sådan lægger du en flot øjenmakeup
Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...