Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Sådan har jeg fået længere hår

Jeg har i rigtig mange år kun haft hår til lige omkring kravebenene, simpelthen fordi det knækkede af, når det blev længere. Læs hvordan jeg endelig har fået brudt den onde cirkel, og fået længere og sundere hår!

Sådan har jeg fået længere hår

Mange går og drømmer om et langt, tykt og sundt hår, inklusiv mig selv, men det har desværre været umuligt for mig, på trods af, at jeg faktisk har rimelig tykt hår. Mit hår knækkede simpelthen af, når det blev længere end til kravebenene. Okay, jeg var måske heller ikke helt god ved det: farvning, afblegning og overdrevet forbrug af glattejern er ikke ligefrem vejen til sundt hår. Så for ca. et halvt år siden besluttede jeg mig for, at NU skulle jeg altså prøve at få det der lange og flotte hår!

Sådan har jeg fået længere hår

Sådan gjorde jeg:

 • Jeg lod være med at glatte håret hver eneste dag, og de dage jeg glattede det, huskede jeg beskyttelsesspray HVER gang. Min favorit er OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray der har lidt hold, som gør at håret holdes glat i længere tid.
 • Sørgede for ikke at vaske hår, med mindre det trængte. Jeg er en af de heldige, der kan gå 3-4 dage uden at vaske hår (med lidt hjælp fra tørshampoo fra Batiste ) og det har mit hår altså fået det meget bedre af. Det bliver slet ikke lige så tørt og elektrisk som tidligere.
 • Når jeg vasker hår, vasker jeg i L'Oréal Serie Expert B6 + Biotin Inforcer serien, bestående af:
  o Shampoo
  o Conditioner
  o Serum
Sådan har jeg fået længere hår

Jeg har skrevet om denne serie før, men den fortjener at blive fremhævet igen, for den er intet mindre end fantastisk!

 • Imellem shampoo og conditioner bruger jeg en hårkur, og det er lidt forskelligt, hvad jeg bruger her. Oftest sværger jeg til Redken Extreme Strength Builder Plus der plejer mit halvødelagte hår.
 • En gang i ugen bruger jeg Olaplex Hair Perfector NO.3 til at styrke håret indefra.
 • Jeg har i et halvt år spist diverse kosttilskud fra både Hairlust og Sugarbearhair. De små vingummier er så lækre og gør, at jeg husker mine vitaminer hver dag. Jeg kan se en kæmpe forskel på mit hår, og jeg er overrasket over at se, hvor mange nye hår, der kommer.
Sådan har jeg fået længere hår
 • Husker at få klippet de dårlige spidser af, ca. hver 2-3 måned. Hårets ender er lidt ligesom en garnnøgle, når først den trævler (spalter i spidserne) så går det stærkt, men får man klippet det spaltede af, går der lang tid før det igen spalter, ligesom en garnnøgle.

Det var mine erfaringer og tips til, hvordan jeg selv har fået længere hår. Hvad virker for dig??

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...