Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan gør du dig lækker til din valentinsdate

Sådan gør du dig lækker til din valentinsdate

Fin hud

Vi kender det vist alle sammen. Man skal på date om aftenen, men ens hud ser bare kedelig og trist ud. Heldigvis er der noget, du selv kan gøre for at friske din hud op.

Pre Party Prep fra MaskerAide er perfekt at bruge, før du lægger makeup. Rens huden, læg masken på, og slap af i 10-20 minutter imens den virker.

Rens huden med vand og dup huden tør.

Masken giver ny energi til huden, massevis af fugt og et silkeblødt look.

For at udjævne eventuelle farveforskelle i huden samt forme ansigtet og give det glød, kan du bruge MAC Lightful C Tinted Cream og Dr. Hauschka Bronzing Powder.

Sådan gør du dig lækker til din valentinsdate

Stort krøllet hår

Hvem elsker ikke store smukke krøller?

Hvis du ikke har fået fine krøller fra naturens hånd, er det heldigvis relativt nemt selv at fikse nogle krøller.

Jeg føler mig selv lidt ekstra fin med krøller, så derfor synes jeg også, det passer perfekt til en valentins date. Styleren, jeg har brugt her er fra ghd, og hedder Curve Classic Curl Tong. Den laver super fine og holdbare krøller. Tilføj godt med hårspray, og du har krøller, der holder hele aftenen.

Husk også altid at bruge et varmebeskyttende produkt, inden du krøller dit hår.

Røde læber

Forskning viser at både kvinder og mænd bliver tiltrukket af røde læber, så netop røde læber passer jo perfekt til valentinsdag.

Den jeg har på her er YSL Vernis Á Lévres Vinyl Cream i farven 401 Rouge Vinyl.

Den dækker som en læbestift, men har glans som en gloss. Den er rigtig holdbar, men tag den med dig i tasken, så du kan friske dine læber op i løbet af aftenen.

Sådan gør du dig lækker til din valentinsdate

En dejlig duft

Det er naturligvis vigtigt at dufte godt på en date, det synes jeg i hvert fald. Marc Jacobs Decadence er til den sexede og sofistikerede kvinde. Parfumen er rig, elegant, intens og vanedannende med sine sensuelle og træagtige noter. Den dufter fantastisk, sådan virkelig virkelig fantastisk. Og så er flakonen så utrolig fin...

Sådan gør du dig lækker til din valentinsdate

Jeg håber, du fik nogle tips til din valentines date, eller til en anden god gang, hvor du gerne vil se lidt ekstra godt ud.

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Relaterede produkter

ghd Curve Classic Curl Tong
1.299,00 kr
Vejl. pris 1.649,00 kr
Loading...