Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan får du smukke læber

Få fyldige, bløde, kysseklare læber med Jane Iredale Sugar & Butter Lip Exfoliater/Plumper.

Sådan får du smukke læber

Jeg er typen, der har små kedelige læber, sådan nogle man aldrig rigtig ligger mærke til, øv. Jeg ville ønske, jeg var født med smukke, fyldige læber, men sådan skulle det altså ikke være. Men heldigvis er der flere ting, man kan gøre ved det. I disse år hitter såkaldte fillers ret så meget, men det indebærer injektioner og kanyler, og det er jeg ikke lige villig til.

Heldigvis er der også kommet en del af disse lip plumpers på markedet. En plumper er kendetegnet ved, at den indeholder aktive ingredienser, der går ind og stimulerer kollagenproduktionen, hvilket giver mere fylde til læberne.

2-i-1: Læbescrub + læbeplumper

Sådan får du smukke læber

Jeg har testet Jane Iredale Sugar & Butter Lip Exfoliater/Plumper, der er et to-i-én produkt med en læbescrub i den ene ende og en læbeplumper i den anden ende.

Sådan får du smukke læber

Scrubben indeholder en kombination af bivoks og økologisk rørsukker, og er faktisk ret effektiv. Den er ret grov, og rørsukkeret er virkelig effektivt til at fjerne døde hudceller på læberne. Uden tvivl en af de bedste læbescrubs, jeg har prøvet.

Start med at bruge scrubben, og derefter skal du bruge lip plumperen.

Ej, hvor jeg altså er vild med de her produkter, der har flere funktioner i én.

Lip plumperen fra Jane Iredale

Lip plumperen har den smukkeste sarte pink farve, der virkelig får dine læber til at se lækre ud. Kort efter, at man har påført plumperen, kan man mærke, at det ligesom prikker lidt i læberne, og det er det, der gør, at læberne får øget fylde.

Sådan får du smukke læber

Jeg er vild med, hvad det her produkt gør ved mine læber. Jeg synes farven er fantastisk, mine læber får rent faktisk mere fylde, og så bliver de dejligt bløde.

Så hvis du også vil have lækre kysseklare læber, så er det altså det her lækre produkt, du skal have fingrene i: Jane Iredale Sugar & Butter Lip Exfoliater/Plumper

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Loading...