Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan får du kysseklare læber

Sådan får du kysseklare læber

De fleste af os har en læbepomade eller en lipgloss i tasken som vores faste følgesvend. Der er knap så mange af os, som går hele vejen og påfører farvestrålende læbestift på vores læber. Det er en skam! Der fås så mange flotte læbestifte, men det kan godt kræve lidt overvindelse at begynde at gå med læbestift, hvis man ikke er vant til det. Start med nogle knap så dramatiske farver, og så kan man med tiden begynde at eksperimentere med nogle mere farvestrålende valg.

Men at påføre læbestift korrekt er ikke bare at påføre den direkte på læben. Det kræver lidt arbejde, hvis man vil have den flotteste kyssemund.

FREMGANGSMÅDE

  1. Start med at eksfoliere dine læber med en vaskeklud for at fjerne eventuelle tørheder. Dette kan man med fordel gøre et par gange om ugen (specielt om vinteren) for at holde sine læber pæne.
  2. Påfør derefter en god læbepomade til at fugte læberne med.
  3. Benyt en læbeblyant til at optegne læberne med. Det giver læberne en flot ramme og hjælper til med, at læbestiften ikke flyder ud. Hvis du ikke vil have en læbeblyant til hver enkelt af dine læbestifter, kan det være en fordel at have en hudfarvet blyant, som kan bruges til alle farver.
  4. Udvælg din yndlingslæbestift og brug en læbepencel til at påføre læbestiften med.
  5. Brug din pegefinger, som du griber om læberne med og trækker ud, til at fjerne overskydende farve med.
  6. Afslut med en highlighter, som du kan påføre på amorbuen (på midten af overlæben) for at fremhæve læberne.

Og vupti… så er du klar til at kysse amok!

Se vores store udvalg af læbestift: Læbestift

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...