Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 KEVIN MURPHY & DAVINES | -25% DANSKE BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan får du den perfekte valentinsdag

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og det er meget forskelligt, hvordan det bliver fejret. Tit handler valentinsdag om kvinder, der bliver forkælet med dyre gaver og store buketter blomster, men jeg vil nedenfor komme med mit forslag til den perfekte valentinsdag for jer begge! I bund og grund handler det om at forkæle den, du holder af.

I år falder valentinsdag i vinterferien, og det betyder, at nogle måske er heldige at have hele dagen fri, sådan er det i mit og min kærestes tilfælde.

Start dagen godt ud

Sådan får du den perfekte valentinsdag

Start dagen ud med at lave hans yndlingsmorgenmad. Min kæreste elsker pandekager, så det skal han selvfølgelig have.

Imens jeg lavede dem, havde jeg en lækker ansigtsmaske på fra MaskerAide - jeg har valgt I Dont Wanna Grow Up Masken, der udligner de fine linjer, og tilfører en masse fugt til huden. Min hud får den fineste glød efterfølgende, og så føles huden dejlig blød. Dernæst forkælede jeg mig selv med et varmt bad med alle mine yndlingsprodukter. Efter badet lagde jeg en flot makeup og tog lækkert tøj på.

Sådan får du den perfekte valentinsdag

Sørg for at du selv føler dig lækker fra inderst til yderst: tag lækkert undertøj på og en pæn kjole, som du føler dig godt tilpas i. Lav nogle bløde krøller i dit hår og brug en flot læbestift, der matcher dit outfit.

Bare Minerals har lavet nogle rigtig lækre læbestifter, der holder godt på farven. Se dem her: Bare Minerals Marvelous Moxie Lipstick

Hvis du selv føler dig tilpas, vil det smitte af på din kæreste, og han vil automatisk synes, at du er endnu mere tiltrækkende.

Hjemmedate

Sådan får du den perfekte valentinsdag

Om aftenen havde jeg lavet minipizzaer formet som hjerter, serveret med en øl til.

Nyd middagen med stearinlys og lav stemningsmusik i baggrunden. Brug tid på at snakke ordentligt sammen og fortæl hinanden, hvad i hver især føler for hinanden. Efter aftensmaden serverede jeg en nybagt kage, og snolder i de fineste røde farver. Sæt en god film på og nyd hinandens selskab. Giv hinanden massage, brug evt en massageolie med duft, som eksempelvis Badeanstalten’s massageolie med lavendel, der giver en beroligende og varmende virkning.

Sådan får du den perfekte valentinsdag

Jeg har valgt at forkæle min kæreste på valentinsdag, men du kan også sagtens forkæle din bedste veninde eller hvad med din mor? Hun trænger garanteret også til lidt forkælelse

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...