Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE ALLE VORES VILDE TILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Er du en af de heldige, der skal til bryllupsfest snart? Jeg vil her give inspiration til, hvordan jeg gør mig klar til fest.

Jeg kan godt lide at forberede mig, så det første jeg gør, er at finde tøj og sko. Jeg har her valgt en pastel grøn kjole, som jeg synes er rigtig sommerfrisk. Når man først har valgt sit tøj, kan man nemmere færdiggøre sit look med den rette frisure og matchende makeup. Da jeg både skal have bare ben og arme synes jeg, at en flot brun sommerkulør på huden, vil være utrolig flot, men med lange arbejdsdage, kan det være svært at nå ud og sole sig i de gode timer. Derfor har jeg valgt at bruge selvbruner. Jeg har erfaret mig, at pris og kvalitet inden for selvbrunere hænger sammen. Min favorit selvbruner er fra den berømte James Read, som er Englands førende selvbruningsekspert. Jeg har valgt at bruge James Read Self Tan Instant Bronzing Mist, og jeg vil starte behandlingen en uge før brylluppet.

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Jeg gav min hud tre gange selvbruning med en dags mellemrum for at opnå min kulør, men jeg vil anbefale, at du prøver dig frem, og ser hvor hurtigt, din hud tager imod. Hver gang starter jeg med at skrubbe min hud i badet, så alle tørre og døde hudceller forsvinder.

Efter badet påfører jeg en god fugtgivende bodylotion. Skrub og bodylotion er den vigtigste forberedelse, hvis man ønsker et perfekt resultat af selvbruning. Jeg anbefaler, at man går ud på badeværelset og sprayer sig. Jeg gik op i mit hvide badekar, og jeg kunne tydeligt se den gyldne farve blive skyllet af badekarret efterfølgende. Sørg for at ryste flasken godt inden brug, og hold hele tiden flasken lodret og 20 cm fra huden, for at få en fin tynd fordeling af sprayen. Jeg synes, at denne selvbruningsspray er god, da den lægger et tyndt lag på huden og er hurtigtørrende. Efter et kvarter lavede jeg en test med et hvidt stykke stof, som jeg let kørte over huden, og der var ingen afsmitning af farven. Allerede efter kort tid kan man se farven udvikle sig.

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

På selve dagen, hvor jeg skal til fest, bruger jeg ikke selvbruner, men derimod en lækker velduftende bodylotion. Jeg har valgt Clean Cool Cotton Body Lotion, da den har en behagelig og imødekommende duft, og efterlader huden gennemfugtet uden at fedte.

Makeup og hår til bryllup!

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Jeg starter med at lægge makeup. Selvom jeg skal til fest, kan jeg bedst lide en naturlig makeup. Derfor bruger jeg en BB-Cream fra Maybelline Dream Pure specielt egnet til en fedtet hud med tendens til at rødme. Den dækker min hud rigtig fint, og har samtidig solfaktor 15 i sig. For at mattere min hud, og gøre min makeup mere holdbar bruger jeg en pudder fra L'Oréal Paris True Match Powder. Min hud er lidt speciel, da den har gyldne undertoner og samtidig kan rødme, så jeg har ofte problemer med, at finde en pudder som ikke er for rød. Jeg er ret sikker på, at jeg har fundet min nye yndlingspudder her, da den har en perfekt gylden tone og er lækker at arbejde med. Herefter tegner jeg mine bryn op med Maybelline Master Brow Pro Palette.

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Til øjnene bruger jeg Maybelline Eyeshadow Palette The Nudes og toner den kobberfarvede skygge ud med en mørkebrun. Til slut bukker jeg vipperne, og lægger en mascara på fra Maybelline Volume Express. Den er virkelig god til at adskille vipperne, give volumen, og derudover er den vandfast. Man ved jo ikke, om der kommer til at trille en lille tåre. Jeg har en gennemsigtig gloss på læberne og ferskenfarvet rouge fra Dr. Hauschka.

Hår til bryllup

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Nu er vi kommet til håret. Jeg starter med at komme en varmebeskyttende spray i håret fra Redken Styling Heat Styling Iron Shape 11. Herefter krøller jeg hele håret igennem med HH SIMONSEN ROD VS3. Jeg synes, at håret bliver nemmere at forme og arbejde med, når det er krøllet. Så touperer jeg hele bunden med GHD Børster Narrow Dressing Brush.

Da jeg vil lave en stor knold, bruger jeg en aflang valk, til at rulle håret op på. Jeg deler toppen af håret samt siderne fra, og ruller valken op i det nederste. Her hjælper bundtouperingen rigtig godt, når vi skal låse valken fast med hårnåle. Sørg for, at få nålene helt ned igennem touperingen, så valken ikke løsner sig i opsætningen. Når valken er sat godt fast, snor jeg tilfældige totter hen over knolden med hårnåle, og løsner selve frisuren til slut, ved at hive lidt i håret. Denne opsætning kan du både gøre helt stram og glat, eller bruge den løst med krøller. De små hår giver jeg en gang lak til slut med SachaJuan Hairspray Light And Flexible.

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

På mine negle har jeg Maybelline Color Show 60 Seconds Sugar Crystals, da den er diskret, men stadig med en festlig shimmereffekt.

Nu er jeg vist klar til at tage til bryllup!

Sådan bliver du klar til bryllupsfesten!

Jeg håber du har fået lidt inspiration til din næste fest :)

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

ghd Narrow Dressing Brush
185,00 kr
Vejl. pris 215,00 kr
Loading...