Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MAKEUP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Så længe holder din makeup

Så længe holder din makeup

Læs her om hvordan du holder din makeup bakteriefri.

Undgå så vidt muligt direkte kontakt

Et af de mest simple tricks er at undgå alt for meget hudkontakt direkte til emballagen, når du tager ansigtscreme eller foundation ud af produktets krukke. Hæld i stedet indholdet ud på bagsiden af din håndflade og brug herefter en pensel til at påføre produktet på ansigtet.

Mange nyere foundations kommer med en lille dryppe applikator, og her gælder det samme. Lad være med at bruge applikatoren direkte på dit ansigt. Dryp i stedet et par dråber ud på bagsiden af din hånd eller på en ren overflade, og påfør herefter produktet på ansigtet med en pensel eller finger.

Rent og tørt

Det virker måske for simpelt, men det her trick vil holde din ansigtscreme eller foundation bakteriefri i længere tid. Har du en bestemt læbestift, du ikke har brugt i et par dage, bør du, inden du bruger den igen, tørre toplaget af læbestiften af med et stykke rent papir. Det sikrer at eventuelle bakterier, som er blevet dannet, bliver tørret af. Du bør vaske dine makeuppensler hver anden måned med en alkohol-fri rengøringsshampoo. På NiceHair kan du blandt andet finde BareMinerals Brush Conditioning Shampoo, som vil rense dine makeuppensler i dybden. Trænger dine pensler til et hurtigt fix, kan du bruge Quick Change Brush Cleaner fra BareMinerals. Husk at lade dine makeup pensler tørre på et stykke papir, efter at du har vasket dem, og inden du tager dem i brug igen.

Varmt vand forbudt

Man kan være fristet til at lade det varme vand løbe ned at mascaraens hals for at få mere mascara ud, men lad vær! Det varme vand ødelægger nemlig konserveringsmidlerne i mascaraen og gør, at bakterierne nemmere kan komme ind i beholderen.

Andre gode fif og tricks

  1. Lad være med at dele makeup med andre og undgå at bruge testprodukter i butikkerne. Spørg i stedet om de har engangsprøver.
  2. Når du har brugt din eyeliner eller lipliner, så spids den efterfølgende. På den måde ”spidser” du bakterierne væk.
  3. Simpelt men effektivt: vask dine hænder inden du tager makeup på.
  4. Kvit mascaraen tre måneder efter åbning, uanset om du har brugt hele indholdet eller ej.
  5. Forny din makeup taske efter seks måneder, eller når du har spildt noget i den.

Holdbarhed på din kosmetik

Mascara: 3-6 måneder
Eyeliner: 6 måneder
Foundation: 6-12 måneder
Ansigtscremer: Efter åbning vil cremer have en holdbarhed på ca. 12 måneder.
Makeupfjerner: 1 år
Læbestift: 2-3 år
Lipgloss: 2-3 år
Øjenskygge: 3 år (hvis der er tale om creme-øjenskygger, så er holdbarheden 1½ år)
Pudder: 3 år.

Der er desværre mange faktorer, som gør, at produkterne ikke kan holde sig helt så længe. Eksempelvis kan stedet, hvor du opbevarer din kosmetik føre til, at flere bakterier samler sig i produkterne. Særligt er badeværelset et dårligt sted at opbevare sin makeup. Badeværelset er faktisk det sted, hvor de fleste af os, opbevarer vores makeup og hudplejeprodukter, men uheldigvis er det også et af bakteriernes favoritrum. Der er nemlig varmt og fugtigt, og det elsker bakterier.

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...