Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 20% PÅ AL MAKE UP | KLIK HER!*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Rent hår på få sekunder

Rent hår på få sekunder

Det er tidlig morgen og vækkeuret ringer, men du snoozer lige et kvarter for meget til at nå ud og få vasket håret. Hvad gør du når du opdager, at håret er lidt for fedtet til at tage af sted?

Tørshampoo

Rent hår på få sekunder

Mit svar er Batiste tørshampoo. Dette mærke laver tørshampooer i alverdens dufte, så det giver dig rig mulighed for at finde din yndlings.

Hvis du er mørkhåret, har du sikkert prøvet, at man kan se det hvide talkum i hovedbunden. Så derfor har jeg testet Batistes tørshampoo til mørkt hår.

Jeg har først rystet flasken godt, da talkum ofte falder til bunden, og derved ikke giver den ønskede effekt, hvis man glemmer at ryste den. Herefter er produktet fordelt godt i håret og børstet igennem.

Det gode ved dette produkt er, at det efterlader håret blødt, som om det var nyvasket, så nu er du klar til at gå ud med lækkert hår!

Rent hår på få sekunder

Interesseret i mere tørshampoo? Se med når vi laver en test af 3 forskellige tørshampooer

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...