Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Makeup som holder hele dagen og natten

Makeup som holder hele dagen og natten

Underlag og primer

Der findes nogle små enkle tricks, du kan bruge for at få din makeup til at sidde pænt og holde hele døgnet. Du kan faktisk sove med din makeup på og den vil stadig sidde pænt og se ganske fornuftig ud næste morgen, men jeg anbefaler det ikke.

Jeg sværger til kun at bruge kvalitetsprodukter, men uanset kvalitet så er det altid vigtigt at få lagt et godt underlag, før du lægger din makeup. Det tager kun et minuts penge, men det betyder, at din makeup vil holde sig pæn væsentlig længere. Hvis du ikke tidligere har brugt primer, så er det på høje tid, at du prøver det!

Øjenlågs primer

Makeup som holder hele dagen og natten

Jeg bruger altid primer på øjenlågene før jeg lægger øjenskygge. Efter at jeg er begyndt at bruge primeren på mine øjenlåg, oplever jeg aldrig at øjenskyggen bliver stribet eller sætter sig i klumper. Eyelineren holder sig også meget pænere og øjenskyggen bevarer sin oprindelige farve.

Jeg har testet bareMinerals Prime Time Eyelid Primer i farven Brightening og jeg er super godt tilfreds med produktet!

Makeup som holder hele dagen og natten

Det er en lille beholder og produktet er ekstremt drøj i brug, så den kommer nok alligevel til at holde et pænt stykke tid. Start med at påføre et tyndt lag og læg så hellere et lag mere, hvis du føler behov for dette! Den glitrer en smule, hvilket jeg ikke er vant til, men resultatet med øjenskyggen ovenpå bliver så utrolig fint.

Ensartet hudtone

Makeup som holder hele dagen og natten

Jeg bruger ikke så meget makeup på huden, da jeg er tilhænger af det naturlige look, men jeg har altid BB-creme, concealer og en lille smule pudder på. bareMinerals Prime Time BB Primer-Cream er virkelig god. Jeg foretrækker at blande BB-cremen med min foretrukne ansigtscreme, så den ikke bliver alt for dækkende. Den har en udglattende effekt og lægger sig i fine linjer henover huden og porerne uden at virke tilstoppende. Derudover har den solfaktor 30 og er uden parabener, så "thumbs up" for denne creme.

Sig pænt farvel til din olierede hud

Makeup som holder hele dagen og natten

Det eneste jeg savner med BB-cremen fra bareMinerals er, at den samtidig kunne mattere min hud, som af natur har en tendens til at være olieret! Men heldigvis findes der andre produkter til netop dette. Absence Oil Control Primer fra Jane Iredale er et cream-to-powder produkt, som giver en olieret hud en mere mat overflade, den skal også skjule grove porer. Du kan bruge denne både under og over din øvrige makeup.

Makeup som holder hele dagen og natten

Jeg synes personligt, at den fungerer bedst ovenpå ansigtscremen tilført BB-cremen, men før du bruger pudder etc. er det en god ide at påføre et tyndt lag med svampen, som følger med eller dup det på med fingrene. Absence Oil Control Primer holder det den lover, og jeg behøver blot en lille hurtig opfriskning i løbet af aftenen, for at min hud bevarer det matte look hele natten lang.

Følgende produkter har jeg brugt:

Makeup som holder hele dagen og natten
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...