Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Power Rich: Den bedste creme nogensinde

Glem alt om dyre indsprøjtninger med skinboostere. Det her produkt gør fuldstændig det samme og mere til. Hvad end det er at forebygge antiaging eller forbedre hudens kvalitet og ensartethed, så gør Power Rich det fuldt ud. Du vil opleve synligt glattere hud, mere spændstighed og en synligt forbedret hudkvalitet.

Power Rich: Den bedste creme nogensinde

Power Rich fra Dermalogicas Age Smart serie, er et produkt bestående af fem små tuber anti-age intensitetscreme.

Det er en 5-10 ugers kur. Hver tube varer i 1-2 uger. Når du har åbnet en tube, skal den være brugt indenfor 2 uger. Det skyldes, at tubens ingredienser er af farmaceutisk styrke og disse ingredienser, vil miste deres effektivitet efter de 2 uger. Det giver derfor også mening, hvorfor produktet er delt på 5 tuber.

Den er så intensiv, at du ikke behøver øjencreme eller en booster, i den periode du bruger Power Rich. Den indeholder alt, hvad huden behøver og mere til.

Det er vigtigt at understrege, at dette produkt er en slags intensiv kur. Det anbefales derfor, at du bruger det en til to gange om året, for at booste og fornye din hud. Herefter genoptager du din normale hudplejerutine. Til dig med mange tegn på aldring og solskader, kan du sagtens bruge produktet over en længere periode.

Power Rich: Den bedste creme nogensinde

Jeg har brugt den nu i 7 uger og min hud har tydeligt fået det bedre.

Power Rich er uden tvivl en creme med power. Jeg har brugt den nu i 7 uger og min hud har tydeligt fået det bedre. Min pande og områderne omkring mine øjne, ser pænere, friskere og mere ensartet ud. Min hud føles mættet i fugt og pleje. Jeg ser generelt mere frisk ud. Desuden virker mine porer meget meget mindre, hvilket har været en fantastisk bonus.

Power Rich skal uden tivivl prøves, før man nøjagtig forstår hvad denne creme egentlig er i stand til.

Follow
Ghinwa Habta

Jeg hedder Ghinwa. Jeg er 32 år og mor til snart 4 piger. Jeg er uddannet designer, men min viden og kærlighed indenfor makeup, styling og skønhed førte mig andre veje. Til dagligt arbejder jeg med foto, makeup og styling og er fast makeup artist og stylist for en lille skare af kendte. Du kan følge mig og mine blogs på nicehair.dk og ilovestyle.dk

Relaterede produkter

Dermalogica Age Smart Power Rich 50 ml
1.550,00 kr
1.399,00 kr
Loading...