Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Frisørens bedste tips til hårpleje

Vil du have sundt og flot hår? Du kan sagtens få et smukt og velplejet hår derhjemme uden at skulle betale for dyre behandlinger hos frisøren.

Hos NiceHair finder du de bedste mærker inden for professionel hårpleje, der hjælper dig med at holde håret frisør-smukt derhjemme. Med de rigtige produkter og den rigtige rutine kan du nemlig sikre dig skønne lokker ind i mellem frisørbesøgene. Her får du en guide til hårpleje, der holder dine lokker sunde, skinnende og salonværdige.

Frisørens bedste tips til hårpleje

Vælg de rigtige produkter til din hårtype

For at give dit hår den korrekte omsorg er det vigtigt, at du kender din hårtype, og har overvejet hvad dine største hårproblemer er, så du kan pleje det derefter. Oplever du f.eks., at dit hår er meget tørt og let bliver filtret? Har du krøller eller er håret mere kruset? Det er ikke helt lige meget, om du vælger produkter til den ene eller anden type. Der er nemlig meget stor forskel på, hvilke produkter og ingredienser, der virker på de forskellige hårtyper.

Derfor kan du også opleve, at dit hår måske ikke samarbejder helt, hvis du bruger den forkerte type produkter til det. For eksempel bliver fint hår meget tungere og fedtet, hvis du bruger produkter til kraftigt eller tørt hår, ligesom at produkter til fedtet hår kan udtørre hår, der egentlig ikke som udgangspunkt er særligt fedtet. Så der er al mulig grund til at vælge produkter, der opfylder dit hårs reelle behov.

Vær også opmærksom på, at dit hårs og din hovedbunds behov godt kan ændre sig i løbet af måneden grundet hormoner, og at du derfor nogle dage for eksempel producerer mere olie, der giver fedtet hår, mens dit hår virker mere tørt og fladt i andre. Derfor er det godt at have produkter til de forskellige perioder, så du kan tilpasse din hårpleje efter dit hårs behov den pågældende dag.

Hos NiceHair kan du filtrere din søgning, så du kun ser de produkter, der passer til din hårtype eller dit hårs behov. Dermed er det let og overskueligt at vælge de korrekte produkter, så du giver dit hår de bedste forudsætninger for at blive sundt og smukt.

Frisørens bedste tips til hårpleje

Brug hårprodukterne rigtigt

Vær opmærksom på at bruge hårprodukterne på den rigtige måde, så du er sikker på, at de fungerer efter hensigten. Husk at følge vejledningerne til hvert produkt, så du får mest muligt ud af dem. For eksempel er alle hårkure ikke skabt ens, og de anvendes derfor på forskellige måder – fx i enten vådt eller tørt hår, før eller efter balsam osv.

Frisøren anbefaler også, at du ikke vasker håret for ofte. Ved hver vask stripper du håret for naturlige olier, hvilket er med til at udtørre det, ligesom du også risikerer at skade det, da det jo er mere skrøbeligt, når det er vådt. Undgå derfor at vaske håret mere end 2-3 gange i ugen og brug i stedet tørshampoo på dage, hvor det trænger til at blive frisket op.

Et tip til at få mest muligt ud af din shampoo og gøre håret ordentligt rent er, at du vasker håret to gange. Første gang, du vasker håret, vil du opleve, at shampooen ikke skummer så meget og er sværere at fordele. Det er nemlig her, at du fjerner det værste fedt og produktrester fra håret. Anden omgang går ind og dybderenser håret, så alt snavs og fedt fra hovedbunden kommer ud.

sørg for at massere hovedbunden rigtigt grundigt - særligt omkring hårgrænsen og i nakken, hvor håret har en tendens til at blive ekstra fedtet og beskidt, da vi ofte sveder mere de steder. Brug evt. en hovedbundsbørste til at fordele shampooen i anden runde, så du får masseret det godt ind, giver hovedbunden lidt massage og får flest mulige produktrester vasket ud.

Du ved det sikkert allerede, men vi siger det igen: Balsam, hårkur og leave-in-produkter skal som udgangspunkt kun bruges på længderne af håret. Der er ingen grund til at bruge det oppe omkring hårrødderne. Det er blot med til at tynge håret og få det til at fremstå mere fedtet.

Vil du gerne give din hovedbund og hårrødder lidt ekstra kærlighed, bør du vælge en kur særligt udviklet til den del af håret, hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

Frisørens bedste tips til hårpleje

Husk hovedbunden

Ligesom huden på resten af kroppen, skifter hovedbunden også hudceller hele tiden, og hvis de ikke bliver fjernet, kan det føre til irritation og kløe. Så det er en rigtig god ide at sørge for at eksfoliere hovedbunden, ligesom du måske gør med ansigtet eller kroppen. Samtidigt kan dagligt brug af stylingprodukter som tørshampoo også være med til at danne en ophobning af produktrester i hovedbunden, hvilket kan føre til kløe, svie og irritation.

Du kan sagtens holde din hovedbund sund og ren med dybderensende shampooer, hårkure eller hovedbundsscrubs, der nænsomt renser, eksfolierer og plejer hovedbunden og hårsækkene. På den måde kan du forebygge inflammation og irritation af den sarte hud. Brug et af disse produkter ca. 1 gang om ugen for at holde din hovedbund ren og rask, så dit hår får optimale forhold til at gro og blive sundt.

Her kan du se et par af vores favoritter inden for hovedbundpleje:

Hovedbundspleje til dig med skæl

Døjer du med skæl, svamp eller tør hovedbund, er det vigtigt, at du vælger produkter specifikt til det problem. Disse problemer er nemlig meget milde mod hovedbunden og indeholder andre plejende ingredienser, der specifikt bekæmper symptomerne. Når du først har problemer med hovedbunden, skal du nemlig være forsigtig med at bruge eksfolierende eller hårde produkter, der irriterer, og i stedet vælge beroligende produkter og ingredienser.

Hos NiceHair finder du en lang række produkter inden for hovedbundspleje, der hjælper dig med at holde skæl og inflammation nede. Her kan du se et udpluk af vores mest populære produkter til disse hovedbundsproblemer:

Beskyt håret

En af frisørhemmelighederne bag smukt hår er altid at bruge de rigtige redskaber og de rigtige metoder til at beskytte og style håret. Det handler altså ikke kun om at bruge de rigtige produkter, men også om at inkorporere gode vaner i forhold til din hårplejerutine.

Næste gang du er ved frisør, skal du lægge mærke til, hvordan de behandler dit hår, når det er vådt. Står de og gnubber eller ugler dit hår med et håndklæde? Nej, de klemmer forsigtigt vand ud af håret, inden de vikler et håndklæde løst omkring. Dette er fordi, håret er meget skrøbeligt, når det er vådt, og det derfor er vigtigt, at du ikke er for hårdhændet ved det. Af samme årsag bør du være forsigtig med at børste håret, når det er fugtigt. Brug en bredtandet kam eller en vådbørste til forsigtigt at børste det fugtige hår, da de er meget mere fleksible og nænsomme ved håret.

Af samme årsag bør du også undgå at sætte håret op, når det er fugtigt. Lad det i stedet lufttørre eller brug en føntørrer til at sikre, at håret er ordentligt tørt, inden du laver en opsætning. Husk altid at bruge varmebeskyttelse inden du føntørrer, glatter eller krøller dit hår. Det er med til at beskytte håret mod de meget høje temperaturer, der ellers kan forårsage stor skade. Kan du justere temperaturen på dine styling-tools, bør du vælge en lav/middel-temperatur og undgå de helt høje indstillinger, der kan skade dit hår.

Her på siden finder du en lang række andre produkter, der hjælper dig med at beskytte dit hår. Vælg for eksempel ”skånsomme elastikker”, der ikke har metallukninger, da disse kan rive i og skade håret.

Døjer du med kruset, elektrisk eller filtret hår, kan du også prøve et bambuspudebetræk, hvis silkeglatte, naturlige fibre er med til at beskytte håret, når du sover. Modsat normale pudebetræk skaber det nemlig ikke friktion, så dit hår ikke bliver filtret eller men forbliver glat – hele natten.

Prøv for eksempel et af disse lækre og "hårsikre" redskaber, der hjælper dig med at beskytte dine lokker:

Frisørens bedste tips til hårpleje

Bevar hårfarven

Skal du være meget ude i sommervejret? Så overvej hårprodukter, der indeholder UV-filter. Det er med til at beskytte håret mod solens stråler, så det ikke bliver skadet og udtørret, og det er med til at undgå at din hårfarve bliver påvirket af det skarpe lys. Du kan finde en række solprodukter til håret lige her.

Husk også, at du kan vedligeholde din hårfarvning mellem dine frisørbesøg, ved at anvende farvebeskyttende og -korrigerende produkter som fx silver shampoo, der hjælper med at holde din farve pæn – selv efter eksponering for sol eller klor, der kan misfarve håret.

Farvebeskyttende og -korrigerende favoritter:

Hårpleje til dig

Få meget mere inspiration til din hårpleje og se de mange lækre hårprodukter på vores hjemmeside. Her finder du tusindvis af hårprodukter, der matcher lige præcis din hårtype og dine hårproblemer, så du kan være sikker på, at du giver dine lokker den opmærksomhed og pleje, de har brug for.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Kevin Murphy MAXI.WASH 40 ml
58,00 kr
Kérastase Fusio Scrub Energisant Purifying Scalp Scrub 250 ml
Vejl. pris 445,00 kr
308,00 kr
Australian Bodycare Scalp Serum 150 ml
Vejl. pris 139,00 kr
100,00 kr
Australian Bodycare Scalp Brush
108,00 kr
144,00 kr
Neccin Shampoo Dandruff Treatment Nr. 1 - 250 ml
Vejl. pris 179,00 kr
119,00 kr
Loading...