Plej din hud med gode hjælpemidler

Med en simpel hudplejerutine kan du få sund og naturlig hud. Læs mere her

Rens din hud – se og mærk forskellen

Vi ved det, det er vigtigt at rense huden. Det anbefales endda at rense huden i to omgange, for at få fjernet alt makeup, snavs og forurening. De lækre ansigtsolier er blevet så populære, og er stormet frem i USA de sidste par år. NiceHair anbefaler Dermalogica Precleanse 150 ml. Deres olie renser huden for makeup og urenheder og genopretter din huds fugtbalance. Precleanse 150 ml fra Dermalogica er derfor en lækker blød hud, med en frisk og sund udstråling.

Når du renser huden med en ansigtsolie, skal du fordele olien ud i fugtede fingre og derefter massere den ind i huden med små cirkulære bevægelser, hvorefter du skyller ansigtet

Hvilket renseprodukt skal man vælge?

Når du skal vælge et renseprodukt, er det virkelig vigtigt, at du tænker din daglige rutine igennem, inden du køber det. For hvis du gerne vil vækkes blidt og ikke ønsker at plaske alt for meget vand i ansigtet om morgenen, nytter det ikke noget, at du køber en vaskegele, som skal skummes godt op og vaskes af med vand. Så er en rensemælk eller –lotion en meget bedre løsning, hvor du kan undgå vand og nøjes med at tørre den af med en blid kleenex.

Omvendt, ved du, at du altid går i bad om morgenen, er en rensegele en nem løsning som renseprodukt, da du kan tage den med ind under bruseren, og dermed slå to fluer med et smæk.

Når du skal bruge en rensemælk, får du den til at virke bedst ved at gøre din hud varm - læg en varm vaskeklud over ansigtet i ca. 10 sekunder, inden du renser huden. Brug endelig kun lunkent vand, når du vasker din hud, da varmt vand udtørrer.

Hvor vigtig er en skin tonic for huden efter rens? Din skintonic går ind og lukker porerne igen og fjerner de sidste rester af renseproduktet på din hud, inden du går videre til din cremepleje.

Se vores store udvalg her: Renseprodukter

Undgå ældning af huden – giv den fugt

Husk altid at pleje din hud godt med fugt, uanset vejret og din alder. Fugtmangel er en af de helt store syndere i at ælde din hud – mangel på fugt giver din hud et træt og tørt udtryk med masser af tørhedslinier, som med tiden sætter sig til rynker, og dem gider vi ikke have for mange af.

Derfor husk at bruge et fugtserum på din hud, inden du tager din creme på. Serum har en meget tynd konsistens, som netop optages let i huden – den hjælper også med at sluse de gode virkestoffer godt ned i huden fra dine efterfølgende hudplejeprodukter. Serum findes til alle forskellige behov og hudproblemer. Det er med dit serum, du netop kan gøre en stor forskel på din hud og mærke forandringen på evt. hudproblemer.

Føles din hud tør og ”sulten” efter fugt – så anbefaler vi et rent fugtserum, som Biotherm Aquasource Deep Serum. Et fugtserum med 3 gange så meget fugt, som en alm. fugtcreme, og som giver dig en fornemmelse af, at du har badet din hud i fugt – Et absolut musthave til alle hudtyper og aldre.

Indimellem ser huden trist og træt hud ud, - så kan du med fordel bruge et serum som Energizing Serum fra Bliss. Det er et højtkoncentreret energigivende serum, som gennemfugter din hud og efterlader dig med en mere levende hud med en bedre udstråling og energi.

Mangler du beskyttelse til din hud, som konstant er udsat for store påvirkninger fra vejret, bilos, røg og kunstig belysning mm. – og vil du gerne have mere nærende og genopbyggende effekt, kan vi varmt anbefale et serum fra Ole Henriksen Truth Serum 30 ml, som er fuld af kraftige og naturlige antioxidanter, der beskytter og opstrammer din hud med en cellefornyende effekt, så du får langsigtede resultater.

af NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og ny…

Follow

Få nye indlæg direkte på e-mail

Relaterede produkter

Dermalogica Precleanse 150 ml
Vejl. pris 345,00 kr
Din pris 319,00 kr
Bliss Triple Oxygen Radiant Protection Energizing Serum 27 ml
Vejl. pris 460,00 kr
Din pris 409,00 kr
Ole Henriksen Truth Serum 30 ml
Vejl. pris 495,00 kr
Din pris 371,00 kr

Nyeste

Er du ikke klar til at sige farvel til sommeren endnu?

Jeg forlænger min sommerfølelse med en skøn sommerduft - se hvilken her!

Naturlig glød og lækker hud med mineral makeup

Undrer du dig over hvordan mineral makeup virker og hvor du skal starte? Læs med her og bliv inspireret..

Læbe-lækkerier fra BareMinerals!

Om du er til matte læbestifter eller glinsende glosses, så er der noget for dig i den nye BareMinerals Gen Nude Collection…

Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt