Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Kan plankton være den ingrediens i din hudplejerutine, der endelig får bugt med dine hudproblemer?

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Mange af os er altid på jagt efter smuk og ungdommelig hud, og der er mange hypede produkter og ingredienser på markedet, som påstår at hjælpe dig med at sikre flot, fugtet hud.

En af de ingredienser, der i årevis har været anvendt i hudpleje, og som beviseligt gør en forskel for mange hudtyper, er plankton.

Måske er det ikke lige en ingrediens, du umiddelbart forbinder med at smøre i ansigtet. Men faktisk har plankton været anvendt i hudpleje i årtier, og mange af de mest populære hudcremer i verden anvender netop plankton og alger som aktive ingredienser.

Lad os dykke mere ned i, hvad disse mikroorganismer gør for din hud, og hvorfor Biotherm – et af verdens mest anerkendte hudplejemærker – har specialiseret sig i netop plankton.

Hvad gør plankton for huden?

Plankton er en vandlevende organisme, der indeholder mikroalger – en mikroorganisme, der producerer for omtrent 50% af jordens ilt. Plankton er altså en meget vigtig del af økosystemet og er en af de primære, næringsrige fødekilder for dyr, der lever under vandets overflade – lige fra den største blåhval til den mindste reje.

Grunden til, at plankton er så populært inden for skønhedsbranchen, er, at det som ingrediens kan hjælpe med at fugte huden og reducere udseendet af rynker. Det skyldes nemlig, at plankton er spækket med fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter, der kan øge dannelsen af collagen i huden.

Denne sammensætning betyder, at plankton kan have en særligt plejende, fugtgivende og beskyttende effekt på tør hud og tidlige aldringstegn.

Biotherm Life Plankton

Biotherm har siden 1950’erne været blandt de mest banebrydende og populære brands inden for hudpleje. De bruger ekspertise fra biovidenskab til at skabe hudplejeprodukter med effektive formler, og så har de lige siden begyndelsen brugt plankton i alle deres produkter.

Biotherm blev nemlig stiftet, efter en fransk havbiolog opdagede en helt særlig type plankton (vitreoscilla filiformis), der voksede i overfladen af nogle termiske kilder i Frankrig. Ved at integrere dette plankton i en kosmetisk formel opstod Biotherm, hvis navn netop afspejler oprindelsen:
- Bio for biovidenskab
- Therm for de termiske kilder, hvori det unikke plankton vokser

Biotherm har bygget produkterne op omkring deres patenterede formel, Life Plankton, der indeholder plankton fra de termiske kilder. Ved at fermentere planktonet er Life Plankton blevet endnu mere effektivt, da det har fået en probiotisk egenskab, der hjælper med at beskytte hudens barriere. Life Plankton formlen indeholder 35 næringsstoffer, vitaminer, aminosyrer, proteiner og lipider, der alle hjælper med at beskytte, nære og fugte huden.

10 grunde til at vælge hudplejeprodukter med Life Plankton

Biotherms store arbejde med at forske inden for planktons effekt på huden har vist en lang række utrolige resultater fra ingrediensen på forskellige hudtyper. Her kan du se et udpluk af nogle af de fantastiske egenskaber, Life Plankton kan have for huden.

1 – Er yderst fugtgivende

Hudens overflade beskyttes blandt andet af dens egen naturlige fugtighedsfaktorer (NMF), der hjælper med at beskytte mod udtørring og skade. Life Plankton har meget fugtgivende egenskaber, der svarer til 86% af hudens NMF. Det vil sige, at Life Plankton kan hjælpe med at vedligeholde hudens høje fugtindhold, der holder den flot, sund og beskyttet.

2 – Beskytter sensitiv hud

Life Plankton kan hjælpe med at reparere og fugte hudens barriere – både efter skade eller som forebyggende tiltag. Skade på hudbarrieren kan nemlig medføre inflammation, rødme og kløe samt hudlidelser som eksem, rosacea mm. Med det høje indhold af fugt, vitaminer og antioxidanter hjælper Life Plankton altså med at vedligeholde denne vigtige hudbarriere.

3 – Hjælper mod solskade og pigmentforandring

Med alderen kan solskade lede til pigmentforandringer. Disse kommer primært til udtryk som brune pletter i ansigtet og på kroppen. Life Plankton indeholder forskellige antioxidanter mm., der kan bekæmpe det enzym (MnSOD), som er ansvarlig for misfarvningen. Dermed kan du med Life Plankton opleve en reducering i udseendet af dine pigmentforandringer.

4 – Giver UV-beskyttelse

Life Plankton kan anvendes i solplejeprodukter til at hjælpe med at beskytte huden mod farlig UV-stråling fra sollys. Dette sker bl.a. ved at reparere cellerne efter eksponering for lys. Life Plankton kan altså med fordel bruges både forebyggende for at beskytte mod solskade, samt som behandling ved allerede opstået solskade.

5 – Behandler urenheder og fedtet hud

Life Plankton indeholder Lipid A, der har en antimikrobiel virkning på hudens overflade. Det vil sige, at den hjælper med at stoppe væksten af visse bakterier eller urenheder. Derfor kan disse lipider også have en stor effekt på at holde bumser eller akne nede.

De samme lipider kan også hjælpe med at holde hudens produktion af sebum (talg) nede, så huden bliver mindre fedtet, og du dermed også får mindre chance for at udvikle hudorme.

6 – Forebygger og udglatter rynker

Fibroblast er en celletype i bindevævet, der hjælper med at gøre huden stærk og elastisk. Men i takt med at vi ældes begynder disse celletyper at blive svagere, hvilket leder til rynker og fine linjer, og at huden bliver tyndere. Men Life Plankton hjælper med at øge produktionen og aktiviteten af fibroblast, så huden bevarer sin elasticitet længere, bliver stærkere og holder rynker væk.

7 - Øger cellefornyelsen

Life Plankton indeholder en lang række ingredienser såsom antioxidanter, der hjælper med at fremskynde cellefornyelsen. Dette hjælper ikke blot på at bekæmpe trist hud, så du får mere glød, det hjælper også med at reducere pigmentpletter, aldringstegn og andre hudproblemer, der kommer som resultat af eksponering for frie radikaler.

8 – Optimerer effekten af andre aktive ingredienser

I lavere doser kan Life Plankton ikke bare hjælpe med alle de ovenstående egenskaber, det hjælper faktisk også med at aktivere andre ingredienser, når de kommer i kontakt med huden. Derfor er Life Plankton en fantastisk komponent i hudpleje, da den ikke kun giver masser af næring selv, den forstærker også optagelsen og effektiviteten af andre ingredienser.

Netop på grund af Life Planktons mange fantastiske egenskaber og evne til at spille andre ingredienser gode, indeholder alle Biotherms produkter 1% Life Plankton, mens selve Life Plankton-serien indeholder hele 5%.

Har du derfor allerede gode erfaringer med Biotherms produkter, kan du med fordel prøve dig frem med Life Plankton-serien for at opleve endnu bedre resultater for mange af dine hudproblemer.

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Sammensæt din egen fugtgivende hudplejerutine med Life Plankton

Er du på udkig efter at booste din hud med masser af fugt? Biotherms hudplejeprodukter er perfekte til at give dig ekstra fugt fra top til tå.

Herhjemme i Danmark oplever vi meget omskifteligt vejr, stærk vind, kold luft og masser af regn (ofte hele året rundt). Det kan have en meget udtørrende effekt på huden og kan skade hudens barriere. Derfor er det vigtigt at vælge hudpleje, der ikke blot beskytter huden, men også sørger for at vedligeholde hudens fugtbalance.

Som beskrevet er Life Plankton en særdeles velegnet ingrediens til at holde huden gennemfugtet, samtidig med at det gavner huden på en række andre måder afhængigt af dine hudtype og dine hudproblemer.

Her får du et udvalg af nogle af de mest fugtgivende produkter til forskellige hudtyper, hvor Life Plankton er en af de aktive ingredienser, der både plejer, nærer og fugter – kombineret med andre super fugtboostende ingredienser, der giver det absolut bedste og resultat på selv den tørreste hud. Med Biotherm kan du let finde et fugtgivende produkt, der passer lige netop dig og din hud.

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Anti-age serum til alle hudtyper

Vil du have den fulde effekt af Life Plankton, skal du prøve den fantastiske serum, Biotherm Life Plankton Elixir. Disse fantastiske dråber byder nemlig på hele 5% Life Plankton – altså den højest mulige dosis af den effektive ingrediens.
Dette regenererende serum kombinerer Life Plankton med hyaluronsyre og C-vitamin for et endnu mere fugtgivende, glødgivende og ungdommeligt resultat.
Biotherm Life Plankton Elixir kan bruges til alle hudtyper og bør bruges som første trin i din hudplejerutine efter rens. Du vil kunne se tydeligt forbedret og styrket hud efter allerede 8 dage.

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Fugtigivende creme til kombineret hud

Vil du benytte Life Planktons evner til at afhjælpe en fedtet eller uren hud, kan du med fordel bruge Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel. Her får du nemlig en skøn creme, hvor de probiotiske ekstrakter fra Life Plankton kombineres med hyaluronsyre for at give huden fugt og pleje uden at virke fedtende. Den lettere gel-creme er nemlig let og kølende på huden, så den ikke stopper porerne til.
Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel gennemfugter din hud i op til 48 timer, så du er sikker på at undgå udtørring og irritation.

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Beroligende og fugtgivende hudpleje til tør hud

En tør eller sensitiv hud har brug for ekstra meget fugt og fedtstof for at forhindre udtørring og skade. Derfor er det vigtigt at vælge en creme som Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream, der kombinerer aktive ingredienser som ceramider, Life Plankton og centella asiatica samt andre plejende ingredienser som glycerin og abrikoskerneolie, der holder fugten inde i op til 48 timer.
Aquasource Cica Nutri Cream hjælper med at gøre din hud modstandsdygtig og reducerer fornemmelsen af en stram og tør hud – perfekt til de kolde måneder, hvor huden har brug for lidt ekstra pleje.

Plankton i hudpleje – er det kilden til smuk hud?

Creme til en skadet hudbarriere eller sensitiv hud

Har du allerede problemer med skade op hudbarrieren? Så er Biotherm Cera Repair Barrier Cream til dig. Denne fantastiske creme er nemlig udviklet til at styrke barrieren i en sensitiv hud. Life Plankton fremmer hudens regenerering, så den bliver mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Kombineret med bioceramider og abrikoskerneolie får du en skøn fugtgivende og helende creme.

Cera Repair Barrier Cream indeholder også en mild form for salicylsyre, hvilket gør, at cremen har en mildt eksfolierende effekt, der hjælper med at gøre huden mere ensartet og give den masser af glød.

Kurbehandling til huden

Giv din hud en intensiv 8-dages kur med Life Plankton og få smidigere og mere ungdommelig hud - hurtigt. Biotherm Life Plankton Ampoules giver over 8 dage din hud et intensivt fugtboost og en høj koncentration af det effektive Life Plankton. Det er perfekt hvis du gerne vil have et flot og strålende resultat i ugerne op til f.eks. en stor begivenhed, hvor huden gerne skal være ekstra velplejet.

Nærende og fugtgivende bodylotion

Det er ikke kun huden i ansigtet, der nyder godt af Life Plankton. Biotherm Life Plankton Multi-Corrective Body Milk er en skøn bodylotion, der gør brug af Life Planktons egenskaber til at gøre huden på kroppen velplejet og fugtet i op til 48 timer.

Life Plankton i alle Biotherms produkter

Vil du prøve dig frem med Life Plankton, kan du hos NiceHair købe både selve Life Plankton serien samt alle de andre Biotherm-produkter, der ligeledes indeholder den unikke ingrediens i en lidt lavere dosis. På den måde er du med alle Biotherms produkter sikker på at få gavn af alle planktonens fugtboostende og helbredende egenskaber på din hud.

Biotherm har siden 1950’erne skabt fantastisk hudpleje med denne naturlige ingrediens, og med tiden er produkterne kun blevet bedre, så der nu er mange forskellige produkter til alle hudtyper og alle aldre.

Se det store udvalg af Biotherms skønne produkter hos NiceHair og nyd godt af naturens bedste hudplejeingrediens.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...