Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

FÅ 3 FOR 2 PÅ 3 MÆRKER | EFTERÅRSTILBUD TIL 99 KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pigmenthelvede… findes der en løsning?

Jeg er selv plaget af disse brune mørke plamager og når foråret kommer, begynder jeg straks at tænke på, hvordan jeg kan mindske fremkomsten af hyperpigmentering. Allerede inden sommerferien tænker jeg på, om der er kommet nye metoder til at få dem fjernet igen, da det fylder rigtig meget i min hverdag. Jeg vil dele min egen erfaring i kampen mod pigmentforandringer med jer her.

Pigmenthelvede… findes der en løsning?

Hvad skyldes de brune pletter i huden?

Hvis man som barn eller voksen kommer ud for en solforbrænding af sin hud, kan de hudceller, der danner det brune pigment, tage skade. Hudcellerne vil, hvis de er beskadiget, overproducere melanin (den brune farve) og det viser sig så i form af brune pletter/plamager, som fremkommer ved den mindste soldyrkning. Melanin er faktisk vores krops naturlige solbeskyttelse, og folk der bor i varme lande, hvor de er disponeret for solens stråler året rundt er naturligt mere mørke i huden end os der bor i lidt koldere og mørkere himmelstrøg. Hormonpletter er en anden type, de kommer typisk i forbindelse med en graviditet, og de vil hyppigst forsvinde igen. Du kan dog fremskynde udryddelsen af dem med de nævnte produkter.

Forebyggelse af hyperpigmentering.

Når solens stråler kommer frem, og der er den mindste fare for at vække mine brune plamager, tager jeg Dermalogica Age Smart Faktor 50 frem. Den beskytter ret godt mod strålerne, og jeg bruger den under min makeup de dage, hvor jeg er meget i solen. Dog har jeg også altid mineral foundation over, da den svarer til en SPF15. Her har jeg valgt produkterne fra Jane Iredale, de er anerkendte og mange hudlæger anbefaler produkterne. Især Powder Me SPF30 virker godt som beskyttelse mod solens stråler, og den er faktisk vandfast i op til 40 minutter - et must-have på alle ferier. Så sørg altid for at have beskyttelse på din hud, også selvom du går tur med din hund eller cykler en tur, for få minutter i solen er nok til at aktivere pigmenterne.

Når skaden er sket.

Efter sommerferien starter kampen mod pigmentforandringerne, og jeg indleder altid med at bruge min Ecooking Dermaroller. Dette hudplejeprodukt nedbryder min hud, som straks vil arbejde på at genopbygge sig selv igen, det er en rigtig god start. Med Dermaroller kan jeg mindske en del af pigmenteringen, dog ikke det hele. I de dage jeg ikke ruller anvender jeg den amerikanske anerkendte Dr. Murad’s effektive Environmental Shield produkter, der virkelig sparker røv - undskyld udtrykket. Denne serie er meget effektiv mod de pigmentceller, der overproducerer melanin. Jeg bruger altid en hel flaske Active Radiance Serum færdig og har herefter reduceret mine mørke plamager ret kraftigt. Det er vigtigt at anvende både rens, toner, serum og dagcreme fra serien, da produkterne understøtter hinanden og skaber det mest optimale resultat. Der er mange, der døjer med pigmentfejl i øjenpartiet, det har Dr. Murad også tænkt på, han har lavet en helt fantastisk øjencreme, der samtidig mindsker mørke rande under øjnene, den skal du absolut huske at tage med i behandlingen, brug den gerne hele året rundt. Hele Environmental Shield Serien arbejder også på linjer og rynker, så der er rigtig mange fantastiske egenskaber i den linje.

Vedligeholdelse

Når jeg er færdig med mit behandlingsprogram vedligeholder jeg min hud med Intensive Anti Dark-Spot Serum fra Nuxe, den rydder op i de sidste pigmentfejl, og sørger for at min hud har en flot og jævn overflade uden mørke plamager – og den bruger jeg hver dag i hele vinteråret (eller indtil min hud er fejlfri). Og min hud er faktisk helt fri for overpigmentering, når jeg følger denne hjemmebehandling, og det er så dejligt ikke at skulle dække min hud til, hver gang jeg skal ud af døren.

Men husk nu at påføre solbeskyttelse, når du går ud i solen, der skal så få sekunder til, før skaden er sket…og så skal du starte forfra, for pigmenterne vil komme år efter år, en evig kamp.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, behandle din hud eller sætte dit hår. Vi kommer løbende med masser af nye artikler om alt, hvad der rører sig inden for skønhedsuniverset. Så vi håber, du vil læse med, og at du bliver inspireret!

Relaterede produkter

Loading...