Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Pas på omgivelserne, når du farver hår

Vi ved det nok alle sammen; hårfarvning er ikke ultrasundt. Jeg kommer med nogle fif til dig, så du kan have lidt bedre samvittighed, når du farver hår.

Pas på omgivelserne, når du farver hår

Brug ammoniakfri hårfarve

Ved at bruge ammoniakfri hårfarve passer du bedre på dit hår og din hovedbund, da ammoniak godt kan være hårdt ved håret. Derudover passer du på næsen, da ammoniakfrie farver ikke lugter ligeså krads, som farver der indeholder ammoniak. Jeg har selv prøvet Schwarzkopf Igora Vibrance Kit i farven 7-77, der er en ammoniakfri tonings-hjemmefarve. At det er en toning betyder, at den ’kun’ kan farve håret i samme tone eller mørkere.

Den holder ca. 25 hårvaske og er et perfekt alternativ til dig, der gerne vil tænke mere på helbredet og miljøet. Derudover dækker farven ikke 100%, men ca. 80%, hvilket også gør, at udgroningen ikke bliver alt for voldsom. Selvom den ikke dækker 100%, giver den stadig en flot og intens farve, selv i min intense kobberfarve. Læg mærke til spidserne, hvor flotte, intense og glansfulde, de bliver.

Pas på omgivelserne, når du farver hår

OBS! Husk altid at læse indlægssedlen inden brug!

Beskyt hænderne

Pas på omgivelserne, når du farver hår

I de fleste hjemmefarver er der et sæt tynde plastikhandsker, der beskytter mod farve, men de beskytter ikke imod kemien i hårfarve. Her er du altså nødt til at bruge nogle lidt tykkere handsker, gerne af nitril, så du passer ordentligt på hænderne. Sibel Clean All Black Nitrile Gloves er nitrile engangshandsker, der er dejligt behagelige at have på, og så er du garanteret, at huden er beskyttet, og at du ikke får farve på hænderne.

Pas på omgivelserne, når du farver hår

Pas på håndklæderne

Du har sikkert prøvet at farve hår hjemme, og brugt det nye hvide håndklæde til at tørre det nyfarvede hår med… hvorefter det absolut ikke er hvidt længere – og heller ikke bliver det igen, uanset hvor mange kogevaske og vaskeprodukter, du kommer i. Redningen er Bob Tuo håndklæder, der er 100% bomuldshåndklæder fremstillet på en sådan måde, at farven ikke sætter sig fast. Alle frisører bruger disse håndklæder, og de er geniale til dig, der farver hår selv. Derudover er de dejligt bløde, og kan tørretumbles.

Pas på omgivelserne, når du farver hår
Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...