Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Pas på din hud – husk solcreme

Sommeren er over os, solen skinner og huden får en smuk kulør. Men ofte er sol også for mit vedkommende lig med en forbrændt hud, nærmest lige meget hvilken solcreme jeg bruger. Særligt mit ansigt og skuldre bliver hårdt ramt, og det er ikke kun meget ubehageligt for huden, det ælder den også før tid, og øger risikoen for hudkræft.

Pas på din hud – husk solcreme

Grunden til at mit ansigt ofte er blevet forbrændt er nok, at jeg decideret hader solcreme i ansigtet. Det klistrer, skinner og føles fedtet hele dagen, og jeg føler mig ærlig talt ikke særlig lækker. Jeg har dog prøvet 2 solcremer specielt fremstillet til ansigtet, og hold da op hvor er der stor forskel fra helkropssolcremer! Jeg har prøvet:

Pas på din hud – husk solcreme

KORRES solcremen

KORRES solcremen er en decideret solcreme med faktor 50, og har en smule farve i sig, som giver en glød til ansigt, selv uden anden makeup. Den er vegan-venlig og helt vildt blød på huden, ligesom at den også absorberes hurtigt i huden. Den er fyldt med vitaminer og mineraler og så passer den rigtig godt til selv en sensitiv hud. Selvom jeg ikke er særlig brun fra naturens side (tak til to rødhårede forældre) blender denne farve egentlig rigtig fint ind. Den er altså perfekt til en dag på stranden!

Pas på din hud – husk solcreme

Garnier solcremen

Garnier Face Mist indeholder faktor 50, og ligger sig mildt på huden som et beskyttende lag. Den bruger jeg ovenpå min makeup, når jeg ønsker solbeskyttelse i hverdagen. Udover solbeskyttelse holder den huden fugtet og beskytter makeuppen mod udtværing hele dagen. Den fedter ikke, og har en perfekt størrelse lige til tasken. Den er ligeledes hypoallergen og parabenefri, hvilket vil sige at selv den sarteste hud bør kunne tåle den.

Til kroppen har jeg brugt Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spf 50+ der hverken fedter eller lukker huden til. Den er ligesom den til ansigtet også hypoallergen og parabenefri, men også alkohol- og parfumefri, hvilket virkelig er godt til en sart hud! Det er vigtigt med denne, at den rystes indtil man kan høre kuglen indeni (og der kan altså godt gå ca. 10 sekunder – keep going!) for ellers beskytter den ikke optimalt. Solsprayen er vandfast i op til 40 minutter, så man kan sagtens svømme en tur med den på.

Hvorfor så høj faktor?

Pas på din hud – husk solcreme

Nu tænker du sikkert, ”faktor 50 – det bliver man da aldrig brun af!”, men det er helt forkert. Ved at bruge en høj faktor springer jeg det røde og forbrændte stadie over, og går direkte til en flot solbrun farve (så brun som jeg nu kan blive). Derudover passer jeg ekstra godt på huden, og jeg behøver ikke smøre mig ind så ofte. Dog anbefales det altid at give et ekstra lag efter en tur i vandet, også selvom solcremen er vandfast. Jeg værner altid om min sarte og lyse hud, særligt for at beskytte den mod hudkræft og for tidlig ældning. Derfor vælger jeg altid faktor 50.

Vil du se NiceHair.dks store udvalg af solprodukter, kan du finde link her: Solprodukter

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...