Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Olierens - derfor er det godt!

Olierens - derfor er det godt!

Olierens er en rensemetode, som har været brugt i mange år, men det er først indenfor de seneste par år, der er kommet et bredere udvalg af renseolie produkter og for mig er det en helt ny rensemetode, som har været et helt fantastisk nyt bekendtskab.

Jeg har egentlig altid døjet med ekstremt tør hud og jo federe cremer jo bedre. Og hvad jeg egentlig ikke har vidst, er hvilken ”brøler” jeg har begået med mine rensemetoder i forhold til at mine tidligere rensemetoder nok nærmere har været med til at udtørre min hud. Faktisk kan en helt almindelig sæberens være med til at udtørre ens hud, hvilket kan skabe ubalance i huden, som i mit tilfælde har givet mig endnu tørrere hud.

Med en almindelig cleansing oil skaber man balance i huden ved at bibeholde dens naturlige olier, kort sagt kan man sige, at den gode olie er med til at fjerne den dårlige olie. I stedet for at tilstoppe porerne, hjælper den i stedet med at finde hudens naturlige balance.

Ikke kun til tør hud!

Normalt ville man tænke, at olie som er noget fedtet flydende pleje, ikke vil egne sig til fedtet hud, men faktisk er det en god ide med olie til fedtet hud, da den går ind og danner de kun naturlige fedtstoffer i huden.

Hvis man til fedtet hud bruger ”hårde” sæbeprodukter, kan det være med til at huden producerer endnu mere olie for at genfinde en balance, da de ”hårde” sæbe produkter kan stresse og udtørre huden, hvorimod den naturlige olie ikke provokerer huden til at skabe yderligere olie, men i stedet hjælper huden på den naturlige måde.

Facts til din olierens

Du skal gå efter olier med rene planteolier i, som fx solsikkeolie, Olivenolie, Sheasmør og mandelolie.

How-to

Det er simpelthen så nemt at rense huden i olien, du skal blot tilføje lidt olierens i dine håndflader - som du har gjort en smule våde - og massere det godt rundt i hovedet, hvorefter det skylles af med lunkent vand.

Jeg sørger for at massere det godt ind i huden i ca. et minuts tid og lader det lige sidde lidt, så olien kommer godt ind i porerne og min hud er rigtig dejligt fedtet.

Om aftenen bruger jeg olien til at fjerne min makeup med og få renset huden og om morgenen bruger jeg olierensen til at give min hud fedtstof til at kickstarte dagen med.

Mit valg af olierens

Man kan sagtens bruge de helt ”normale” olier som almindelig mandelolie, der kan købes i helt almindelige supermarkeder, og som er super budgetvenlige. Ellers kan du prøve for eksempel Shiseido Perfect Cleansing Oil eller Bare Minerals Smoothness Cleasing Oil, der begge efterlader din hud ren og lækker.

Jeg er vild med min nye rense rutine og glæder mig til at teste det til vinter, om det kan gå ind og blive ved med at fugte min hud, som det gør nu.

Du kan se flere renseolier her

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Relaterede produkter

Loading...