Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nyvasket hår uden udgroning, TAK!

Nyvasket hår uden udgroning, TAK!

Pyha, de der udgroninger er bare aldrig ret heldige, og det kan være rimelig dyrt at gå til frisøren hver 3-4 uge for at få det farvet. Heldigvis har jeg fundet en billig og effektiv løsning, der gør, at man kan gå lidt længere tid imellem hårfarvningerne.

Tricket er Batiste Dry Shampoo Light & Blonde der, udover at være en rigtig lækker tørshampoo, også indeholder lyse farvepigmenter, der giver tørshampooen en lys farve.

På den måde kan man nemt skjule udgroningen på en meget naturlig måde, hvilket er en fantastisk og nem løsning. Derudover er et lyst hår ofte tørt eller skadet (mit er i hvert fald) på grund af en eventuel afblegning eller lysfarvning, og derfor er det vigtigt ikke at slide for meget på håret. Selvom man ikke tror det, så er for hyppig hårvask hårdt ved håret, man bør ikke vaske hår mere end 2-3 gange i ugen.

Hvad gør en tørshampoo?

En tørshampoo absorberer det overskydende olie og fedt fra hovedbunden, og på den måde får det håret til at se nyvasket ud. Med en tørshampoo er det nemt at springe en hårvask over, uden at få en dårlig hårdag med fedtet hår.

Derudover har hele Batiste serien en dejlig frisk duft, så håret også dufter nyvasket.

Resultat?

Udover at tørshampooen har fjernet fedtlaget fra hovedbunden, synes jeg også, at mit hår er blevet mere fyldigt, efter jeg har brugt den. Det er som om, at den løfter håret nede fra rødderne, så håret ikke ser fladt ud længere.

Derudover er duften skøn, og jeg føler nærmest, at håret er helt nyvasket. Man kan se en tydelig forskel på før/efter billederne, i forhold til hvordan tørshampooen maskerer min mørke udgroning og gør det mere fyldigt.

Nyvasket hår uden udgroning, TAK! Nyvasket hår uden udgroning, TAK!

Jeg er helt sikkert fan af den!

Ekstra info!

Nyvasket hår uden udgroning, TAK!

Batiste serien består af et bredt udvalg af lækre tørshampooer. Den findes i en variant til lyst hår (som beskrevet ovenfor), og en til mørkt hår og derudover i en masse forskellige dufte, så der er helt sikkert også en til netop dit hår. Batiste findes i øvrigt også i rejsestørrelser på 50 ml.

Her er mine favoritter:

Se hele udvalget af Batiste her

Spring hårvasken over med denne tørshampoo

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Loading...